Στην Κρήτη επέστρεψε ο 29χρονος Κρητικός που πυροβολήθηκε στο Γκάζι

Είχε τις γάζες που του είχαν βάλει οι γιατροί - Δεν έκανε καμία δήλωση - Τι είπε χθες

Must Read

Στον τόπο του, την Κρήτη επέστρεψε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο 29χρονος ο οποίος τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς στο Γκάζι το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Δείτε βίντεο:

 

Ο νεαρός Γιάννης έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν την περασμένη Τετάρτη. Ο 29χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρύτερα από τους δύο ακόμα Κρητικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, δηλαδή τον 34χρονο αδελφό του και ένα ακόμη 28χρονο φίλο τους.

Σύμφωνα με το creta24.gr, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης είχαν σπεύσει συγγενείς και φίλοι για να τον υποδεχτούν. Ο 29χρονος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που ήταν μαζεμένοι έξω από το αεροδρόμιο. Ο ίδιος είχε ακόμα τις γάζες στο κεφάλι και το πρόσωπό του που του είχαν βάλει οι γιατροί μετά τον τραυματισμό του.

Ο επόμενος σταθμός του μετά το Ηράκλειο θα είναι ο τόπος διαμονής του που είναι τα Μάλια. 

Ο αδερφός του συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου. Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση η οποία κράτησε πολλές ώρες και εμφανίζει κάποια σημάδια βελτίωσης. Το εξιτήριο μοιάζει ακόμα άπιαστο όνειρο καθώς η κατάστασή του είναι ακόμα άσχημη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται οι γιατροί να ξεκινήσουν την διαδικασία της αφύπνισης για να δουν πώς αντιδράει ο οργανισμό του.

Όσο για τον 28χρονο φίλο τους πρόκειται να κάνει ένα ακόμα χειρουργείο στη γνάθο. Η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη καθώς μπορεί να περπατά μόνος του και να μιλάει.

Οι πρώτες δηλώσεις

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος ανέφερε μιλώντας στο Open: «Δεν ξέρω πέρα από αυτά που γνωρίζετε, έχουν πάει τώρα οι δικοί μου στο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω. Εγώ είμαι έτοιμος, είμαι καλά. Χρόνο ανάρρωσης χρειάζομαι και είμαι εντάξει. Εγώ έχω βγει εκτός, οι άλλοι δύο είναι μέσα».

 

Δείτε επίσης:

Άφαντος παραμένει ο «πιστολέρο» που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους Κρητικούς στο Γκάζι

Γκάζι: Εξιτήριο για τον 29χρονο τραυματία – Ποια είναι η κατάσταση των άλλων δύο

Οι πρώτες δηλώσεις του 29χρονου Κρητικού που δέχτηκε πυρά στο Γκάζι 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This