Απολογούνται μέλη της σπείρας με τους λιμενικούς που διακινούσε ναρκωτικά

Υψηλόβαθμα τα στελέχη του Λιμενικού που πιάστηκαν από την Αστυνομία

Must Read

Στον ανακριτή βρίσκονται από το πρωί μέλη της σπείρας, ανάμεσα στους οποίους και δύο υψηλόβαθμοι λιμενικοί που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το μεσημέρι είχαν απολογηθεί τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από τα συνολικά 10 που πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων.

Η διαδικασία ήδη έχει κρατήσει αρκετές ώρες και ενδέχεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

 

Δείτε φωτογραφίες:

Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά ο ένας λιμενικός!

Διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά είναι ο ένας εκ των δύο υψηλόβαθμων στελεχών του Λιμενικού Σώματος, τα οποία συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, αναταραχή επικρατεί στους κόλπους της υπηρεσίας.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο αξιωματικοί αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν μαζί με 11 ιδιώτες στην αγορά. Από αυτούς οι τρεις είναι έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους μία γυναίκα, σεσημασμένη για εμπόριο ναρκωτικών, η οποία, μάλιστα, φέρεται να είναι η «εγκέφαλος» του κυκλώματος! Η εν λόγω γυναίκα αρχικά προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις αποθήκες που χρησιμοποιεί το Λιμενικό Σώμα στον Πειραιά και στη συνέχεια «στρατολόγησε» τους Λιμενικούς.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, οι αδιάφθοροι του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσαν το κύκλωμα από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ εκτιμάται πως  οι ύποπτοι δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο. Οι εμπλεκόμενοι λιμενικοί, μαζί με οκτώ ακόμη άτομα, συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στην κατοχή των δύο, λιμενικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από οκτώ κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα.

Άπαντες οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με την έρευνα, πάντως, να συνεχίζεται με στόχο να «φωτιστούν» όλες οι πτυχές της υπόθεσης. Κατόπιν ολοκλήρωσής της αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δείτε επίσης:

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο υψηλόβαθμοι Λιμενικοί – Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά ο ένας!

Για διακίνηση κόκας διώκεται ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών στο Λιμεναρχείο Πειραιά – Οι κωδικές ονομασίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This