Καλύβια: Με μαχαίρια 20 εκατοστών σκότωσε τον πατέρα του ο 16χρονος – Το ένα έσπασε από την μανία του!

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο

Must Read

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την αδιανόητη πατροκτονία στα Καλύβια χθες το βράδυ όταν ένας 71χρονος ξεψύχησε μετά από τις δεκάδες μαχαιριές που του κατάφερε ο 16χρονος γιος του με τον οποίο έμεναν μαζί!

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με το newsit.gr, στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας αναφέρεται πως στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστών, μία λάμα μαχαιριού μήκους 20 εκατοστών και μία λαβή μαχαιριού, τα οποία χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος, κατά την τέλεση του εγκλήματος,

Μάλιστα, σύμφωνα με to protothema.gr η μανία του 16χρονου ήταν τόσο μεγάλη όταν μαχαίρωνε τον πατέρα του που το ένα από τα δύο μαχαίρια έσπασε!

Πήρε προθεσμία

Ο πατροκτόνος πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μαζί του ήταν η μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του.

Αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και αφορούν ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε βίντεο:

Πώς στήθηκε το έγκλημα

Καρτέρι πίσω από την πόρτα του σπιτιού του είχε στήσει ο 16χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του χθες το βράδυ στα Καλύβια.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο πατροκτόνος χθες το απόγευμα είχε πάει στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου στις 9 το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του στο οποίο ήταν μόνος του καθώς ο πατέρας του δεν είχε επιστρέψει ακόμα από την δουλειά. Ο 71χρονος διατηρούσε ιστοσελίδα που μετέδιδε νέα της περιοχής.

Αυτός είναι το 71χρονο θύμα:

πηγή φωτογραφίας protothema.gr

Μέσα σε 20 λεπτά ο 16χρονος, ο οποίος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε αρπάξει δύο μαχαίρια και περίμενε τον 71χρονο στην είσοδο του σπιτιού, στον πρώτο όροφο. Μόλις μπήκε μέσα και χωρίς να περιμένει στιγμή του επιτέθηκε με τα αιχμηρά αντικείμενα και τον μαχαίρωσε 20 φορές σε στήθος, πλάτη και αυχένα!

Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει και κατέβηκε στο ισόγειο και βγήκε στην αυλή. Εκεί, όμως, τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του και σωριάστηκε στο έδαφος όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέσα στα αίματα η αυλή του σπιτιού:

Στη συνέχεια ο 16χρονος, μόλις ολοκλήρωσε το έγκλημα έκανε τρία τηλεφωνήματα. Στην μητέρα του την οποία ενημέρωσε για την δολοφονία, στον αδερφό του και σε ένα φίλο του.

Σύμφωνα με το newsit.gr οι γείτονες χαρακτηρίζουν «περίεργο άνθρωπο» το θύμα ενώ για τον 16χρονο λένε πως ήταν ένα ήσυχο παιδί.

«Μας κακοποιούσε χρόνια»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την απίστευτη δολοφονία ενός 71χρονου πατέρα χθες το βράδυ στο σπίτι του στα Καλύβια Αττικής από τον χέρι του 16χρονου γιου του ο οποίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου!

Δείτε φωτογραφία από το σπίτι που έγινε το φονικό:

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο ανήλικος πατροκτόνος άρπαξε το μαχαίρι και κατάφερε 20 χτυπήματα στο σώμα του ηλικιωμένου κυρίως στον αυχένα, το στήθος και την πλάτη! Για το έγκλημα δεν χρησιμοποίησε μόνο μαχαίρι αλλά και μια λάμα. Και τα δύο όπλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Ο 16χρονος ανέφερε στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως ο 71χρονος κακοποιούσε για χρόνια ολόκληρα τον ίδιο, την μητέρα του και τον 19χρονο αδερφό του και τους εκτοξεύει συνεχώς προσβολές προς το μέρος τους!

 

Η μητέρα του η οποία έχει καταγωγή από την Μολδαβία είχε χωρίσει τον πατέρα του και έμενε με τον 19χρονο. Ωστόσο, ο 16χρονος έπρεπε να μένει μαζί με τον πατέρα του μέχρι στην ενηλικίωσή του. Πατέρας και γιος μάλωναν αρκετά συχνά ώσπου ο κόμπος ήρθε στο χτένι για τον ανήλικο ο οποίος δεν έβλεπε κανένα άλλο τρόπο να ξεφύγει παρά μόνο το έγκλημα.

Χθες το βράδυ, περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει στο σπίτι από την δουλειά και άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε! Όταν το έγκλημα ολοκληρώθηκε κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα του και της είπε τι έκανε και τόνισε ότι δεν μπορούσε να υπομένει άλλο την κακοποιητική συμπεριφορά του 71χρονου.

Την στιγμή του εγκλήματος ο ανήλικος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ούτε παίρνει ναρκωτικά.

Η γειτονιά στα Καλύβια που έγινε το φονικό:

Η ποινή

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής μίλησε και για την ποινή που θα επιβληθεί στον 16χρονο.

«Αν δεχτεί το δικαστήριο τον ισχυρισμό για το “εν βρασμώ”, αν υπάρχει πρότερος έντιμος βίος, 3 – 4 χρόνια το μάξιμουμ της ποινής που θα μπορούσε να πάρει», είπε.

Δείτε επίσης:

Σοκαριστικό φονικό στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Καλύβια: Συχνοί οι τσακωμοί του 16χρονου με τον πατέρα του – Η ποινή που θα αντιμετωπίσει

Καλύβια: Με 20 μαχαιριές σκότωσε ο 16χρονος τον πατέρα του – «Μας κακοποιούσε χρόνια» ισχυρίστηκε

Αυτός είναι ο 71χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 16χρονο γιο του – Του είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This