Συμμορία ξάφριζε εταιρείες με λεία άνω των 280.000 ευρώ!

Στην Θεσσαλονίκη

Must Read

Είχαν ρημάξει δύο εταιρείες και δρούσαν ανενόχλητοι! Όλα αυτά μέχρι που ξεσκεπέστηκε η δράση τους και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τις αρχές… Με το κλεμμένο όχημα να εντοπίζεται στην Αττική!

Πιο συγκεκριμένα, στην εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών από δύο εταιρείες στην περιοχή της Καλαμαριάς οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ταυτοποιήθηκαν παράλληλα ως δράστες δύο μέλη συμμορίας ηλικίας 19 και 33 ετών, αντίστοιχα.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως «σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ένας εξ αυτών συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Κορδελιού».

Οι συλληφθέντες έχοντας και συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου 2023, διέρρηξαν δύο εταιρείες, αποκομίζοντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 283.000 ευρώ! Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας «για την μετάβασή τους και την απομάκρυνσή τους από τους τόπους διάπραξης των διαρρήξεων, χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, του οποίου άλλαζαν το χρωματισμό, κατά περίπτωση, προκειμένου να παραπλανούν».

Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, σε περιοχή της Αττικής (!) και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των άλλων κακοποιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This