56χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών!

Ο άτυχος 49χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Must Read

Αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών στην Μεσσηνία, όταν ένας 56χρονος μαχαίρωσε με σουγιά στην κοιλιά τον ίδιο του τον αδελφό.

Άνω κάτω η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας, όταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας άνδρας μαχαίρωσε με σουγιά τον 49χρονο αδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου παραμένει χωρίς πλέον να κινδυνεύει η ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της συμπλοκής, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια, ενώ σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This