Άγρια επίθεση σκύλου σε 9χρονο αγοράκι: Το δάγκωσε και το τραυμάτισε στο χέρι και το πόδι!

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία»

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Καματερό μετά από επίθεση σκύλου σε 9χρονο αγοράκι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το δάγκωσε και το τραυμάτισε στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι. Το παιδί διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. 

Στο νοσοκομείο Παίδων πέρασαν την Παραμονή των Χριστουγέννων, τα μέλη μιας οικογένειας, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο ο 9χρονος γιος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σκύλος διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του στην οδό Πελασγών, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο ανήλικο παιδί, να το δαγκώσει δυνατά και να το τραυματίσει στο δεξί πόδι και στο δεξί χέρι. Ο 9χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν σχετικά τον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This