«Αντίο Βασίλη!» – Ποιοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου βρέθηκαν στην κηδεία του τραγουδιστή

Τον Ιούλιο μεγάλη συναυλία με 3000 μουσικούς - Έστειλε στεφάνι ο Νότης Σφακιανάκης

Must Read

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη για την εξόδιο ακολουθία στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε στις 24 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 70 ετών.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά.

Οι δηλώσεις

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είπε: «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, ο οποίος μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο του. Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα, εκατομμύρια Έλληνες. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση σήμερα να τιμήσουμε σήμερα τη μνήμη του, το τι περάσαμε κοντά του, με τη μοναδική του φωνή», ανέφερε εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό.

 

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πολύ συγκινημένη. Μεταξύ άλλων είπε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν από τους τραγουδιστές που έσπευσαν στον Ιερό Ναό προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο τραγουδιστή.

Δείτε φωτογραφία:

Με την συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο καλλιτέχνης άφησε ένα μπουκέτο με άσπρα λουλούδια στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια χαιρέτισε την οικογένειά του.

Δείτε βίντεο:

Ο νέος τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης είπε πως ο Βασίλης Καρράς βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες.

«Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά».

Ποιοι έστειλαν στεφάνια

Επανεμφάνιση στην εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά έκανε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια έχει εξαφανιστεί από την δημόσια ζωή, δεν έδωσε το παρών στην εκκλησία ωστόσο έστειλε στεφάνι.

«Αδελφέ θα τα ξαναπούμε» έγραφε η κορδέλα του στεφανιού. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον εκλιπόντα και οι δύο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις.

Στεφάνι έστειλε και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Στεφάνια έστειλαν επίσης οι Στέλιος Ρόκκος, Καίτη Γαρμπή, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε επίσης:

Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά – Φτάνουν με κάθε μέσο από όλη την Ελλάδα

«Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω» – Συντετριμμένος ο αδελφός του Βασίλη Καρρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This