Το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά» έπαιξε η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά

«Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος - Απαρηγόρητη η γυναίκα και η κόρη του

Must Read

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη όταν, λίγο μετά τις 16.30, βγήκε το φέρετρο με την σορό του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Η ορχήστρα με τους μουσικούς που συνόδευαν τον τραγουδιστή στις ζωντανές του εμφανίσεις και που είχαν έρθει να τον αποχαιρετίσουν ξεκίνησαν να παίζουν τις γνωστές επιτυχίες του  «Νύχτα Ξελογιάστρα», «Δεν πάω πουθενά», αλλά και ποντιακά κομμάτια ενώ τα χιλιάδες άτομα που βρίσκονταν έξω από το ναό τραγουδούσαν τους στίχους των τραγουδιών του και φώναζαν «αθάνατος».

Το φέρετρο ακολουθούσε η οικογένεια του τραγουδιστή. Η γυναίκα του ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα τον αποχαιρετίσει για πάντα.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή φωτογραφίας protothema.gr)

 

Συγκίνηση και θλίψη στην εξόδιο ακολουθία

Πλήθος φίλων και θαυμαστών του από διάφορα σημεία της Ελλάδας και το εξωτερικό, άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου βρέθηκαν από το πρωί στον Ιερό Ναό όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Με βουρκωμένα τα μάτια, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και ψελλίζοντας στίχους των τραγουδιών του, άνθρωποι κάθε ηλικίας ήταν εκεί για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον δημοφιλή καλλιτέχνη.

 

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ενώ επικήδειους εκφώνησαν – μεταξύ άλλων – ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μετέφερε στην οικογένεια τού εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Καρράς «ήξερε να αγγίζει τις ψυχές των Ελλήνων».

Αύριο η ταφή

Η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει αύριο το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογενείας του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This