Το όνομα του Βασίλη Καρρά παίρνει ο κεντρικός δρόμος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Ήδη η κεντρική πλατεία φέρει το όνομά του

Must Read

Στην θλίψη έχει βυθιστεί το Κοκκινοχώρι Καβάλας, η ιδιαίτερη πατρίδα του Βασίλη Καρρά από την στιγμή που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο τόπος καταγωγής του τραγουδιστή τον περιμένει αύριο για να τον υποδεχθεί καθώς εκεί θα γίνει η κηδεία του. Σύμφωνα με την επιθυμία του καλλιτέχνη, θα «ξεκουραστεί» δίπλα στους αγαπημένους του γονείς.

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο τραγουδιστής δεν ξεχνούσε ποτέ τον τόπο του. Ακόμα και όταν έγινε γνωστός στο πανελλήνιο βοηθούσε το χωριό του, τους κατοίκους όταν είχαν προβλήματα ενώ έκανε και έργα για την αναβάθμιση της περιοχής.

Ούτε, όμως, το Κοκκινοχώρι ξέχασε ποτέ τον Βασίλη Καρρά. Εδώ και κάποια χρόνια η κεντρική πλατεία φέρει το όνομά του. Από αύριο ακόμα μια μεγάλη τιμή επιφυλάσσει το χωριό καθώς μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παγγαίου  ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου θα φέρει το όνομα του Βασίλη Καρρά, μια κίνηση που γίνεται ως ελάχιστος φόρο τιμής στη μνήμη του καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This