«Μετανιώνω. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι», είπε ο 16χρονος πατροκτόνος που έμεινε ελεύθερος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης των Καλυβίων περιλαμβάνονται στοιχεία που αποδεικνύουν την κακοποίηση που αναφέρει ο 16χρονος

Must Read

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 16χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του στο σπίτι που διέμεναν στα Καλύβια. Το παιδί ορίστηκε να επιβλέπεται από επιμελητή, όπως ορίζει ο νόμος για ανήλικους κατηγορούμενους.

Απολογούμενος στην ανακρίτρια Ανηλίκων μόλις για λίγα λεπτά, είπε ότι μετάνιωσε μεν για την πράξη του, αλλά ότι ανακουφίστηκε και πως πλέον δεν φοβάται, κάνοντας αναφορά στα ακραία περιστατικά βίας και κακοποίησης που βίωνε επί σειρά ετών από το θύμα.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομονόησαν, μετά την μόλις λίγων λεπτών απολογία του ανήλικου, πως ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος του πατέρα του πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

.
.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 16χρονος φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό πως βίωνε συστηματική κακοποίηση από τον πατέρα του αναφέροντάς της, σύμφωνα με πληροφορίες: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου».

Ο ανήλικος κατηγορούμενος φαίνεται να εξιστόρησε στην δικαστική λειτουργό περιστατικά ακραίας βίας σε βάρος του ίδιου αλλά και σε βάρος της μητέρας και του αδελφού του, τα οποία εν πολλοίς φαίνεται να επιβεβαιώνουν μάρτυρες που κατέθεσαν νωρίτερα στην ανακρίτρια Ανηλίκων.

.

Η δικαστική λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε καταθέσεις πριν την απολογία του αγοριού, από συγγενείς -μεταξύ των οποίων η μητέρα του και ο αδελφός του- οι οποίοι ζήτησαν να καταθέσουν προς υπεράσπιση του 16χρονου, επιβεβαιώνοντας όσα ισχυρίζεται ο ανήλικος δράστης του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία περιλαμβάνονται στοιχεία που αποδεικνύουν την κακοποίηση που αναφέρει ο 16χρονος.

Στο πλευρό του παιδιού, εν όψει της απολογίας του, βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια, πλην της μητέρας και του αδελφού του και άλλα μέλη του οικογενειακού κύκλου αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This