Συγκλονίζει η αδερφή του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα: «Έπεσε μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του, έφυγε ο άγγελός μου»

«Είναι πολύ άδικο», ξέσπασε

Must Read

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα ο οποίος έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί όταν κατέπεσε στην Καλαμάτα το εκπαιδευτικό σκάφος στο οποίο ήταν χειριστής.

Η αδελφή του αδικοχαμένου πιλότου μίλησε στην εκπομπή Live News και μετέφερε τα συναισθήματα της οικογένειας που θα περάσει «μαύρη» Πρωτοχρονιά.

«Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η σημερινή μοιραία πτήση ήταν η τελευταία του πιλότου. Μετά θα έφευγε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένεια του για να αλλάξει χρονιά!

Η αδελφή του 40χρονου ανέφερε πως την πτώση του αεροσκάφους είδαν με τα μάτια τους η σύζυγος και τα παιδιά του καθώς ήταν μαζί του σήμερα.

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».

Συγκλονισμένη η αδερφή του επισμηναγού ανέφερε για την τεράστια απώλεια:

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι, ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια».

Δείτε τις δηλώσεις της αδερφής του επισμηναγού:

Δείτε επίσης:

Επαμεινώνδας Κωστέας: Συλλυπητήρια από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία – Να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια της συντριβής ζητά το ΚΚΕ

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον υποσμηναγό που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα

Οδύνη για τον 40χρονο Επαμεινώνδα Κωστέα που σκοτώθηκε στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην Καλαμάτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This