Στην Αίγυπτο η νέα ανθρωπιστική βοήθεια της Ελλάδας προς τη Γάζα

Must Read

Στο αεροδρόμιο El Arish της Αιγύπτου προσγειώθηκε σήμερα αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο μετέφερε ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια με τελικό προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, το φορτίο, το οποίο προσέφεραν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις Γιατροί του Κόσμου και International Humanitarian Aid Foundation, περιλαμβάνει μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα υποδοχής και βασικής περίθαλψης ασθενών, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και πρώτων βοηθειών. Η μεταφορά τους έγινε με πολιτικό αεροσκάφος cargo μέσω Οστάνδης, στο πλαίσιο της κοινής ευρωπαϊκής αερογέφυρας EU HAB (Humanitarian Air Bridge).

Σημειώνεται πως η εν λόγω ανθρωπιστική βοήθεια αποτελεί συνέχεια της πρώτης ελληνικής αποστολής φαρμακευτικού και ιατρικού υλικού για τον άμαχο πληθυσμό της Γάζας στις 6 Νοεμβρίου, η οποία μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This