Η τραγική ιστορία της 35χρονης μητέρας που κρεμάστηκε πίσω από εκκλησάκι στη Ραφήνα – Άφησε χειρόγραφο σημείωμα

Το είχε σκάσει από το νοσοκομείο - «Δεν αντέχω άλλο» έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα της

Must Read

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ραφήνας μετά από την τραγική είδηση ότι μια νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη πίσω από εκκλησάκι.

Η 35χρονη γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή της, ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του irafina.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια νοσηλευόταν με εντολή εισαγγελέα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» απ’όπου το είχε «σκάσει», με την οικογένειά της να την αναζητεί χωρίς αποτέλεσμα.

Για την 35χρονη μητέρα που έμενε μόνιμα στην Καλλιθέα πραγματοποιήθηκαν έρευνες εντοπισμού από άνδρες της αστυνομίας, μετά από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η οικογένειά της στο ΑΤ της περιοχής.

Τελικά η 35χρονη εντοπίστηκε απαγχονισμένη σε δέντρο πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στη Ραφήνα. Κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί, ωστόσο στην περιοχή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας, στο οποίο μένει ο αδερφός της.

Δίπλα στη νεαρή μητέρα βρέθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο η ίδια εξηγούσε τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία. «Δεν αντέχει άλλο» έγραφε η 35χρονη, η οποία αναφέρθηκε και στο ανήλικο παιδί της.

Στο σημείο των ερευνών έχει σπεύσει κλιμάκιο της σήμανσης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, αλλά και ο σύντροφος της 35χρονης.

Δείτε επίσης:

Σοκ στη Ραφήνα: 35χρονη βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο πίσω από εκκλησάκι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This