Άγρια επεισόδια και πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών στη Χίο – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Must Read

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ μεταναστών σε καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποιήσης της ΒΙΑΛ στη Χίο χθες το βράδυ.

Οι συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ των Αφγανών και των Αράβων με πετροπόλεμο και εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις σώμα με σώμα.

Δείτε επίσης: Διπλασιάστηκε η εγκληματικότητα με τους μετανάστες! Αλλοδαποί το 45% των συλληφθέντων – Πρώτοι στους βιασμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός με ελαφρύ τραύμα το χέρι. Επίσης εντοπίσθηκε και εστία φωτιάς η οποία και άμεσα σβήστηκε.

Τα επεισόδια έληξαν αργά το βράδυ και για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενεργοποιήθηκε το σύνολο της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχουν προσαχθεί τρία άτομα.

Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ και σε υποδομές για 1000 άτομα διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This