Στον εισαγγελέα ο επικίνδυνος οδηγός που οδηγούσε με 199 χλμ στη Λεωφόρο Σχιστού!

Must Read

Τα ραντάρ της Τροχαίας έπιασαν στα πράσα έναν «γκαζιάρη» οδηγό στη Λεωφόρο Σχιστού να οδηγεί με σχεδόν 200 χιλιόμετρα. Συνελήφθη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

εΑπό αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 20χρονος οδηγός, ο οποίος κινούνταν με ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου και συγκεκριμένα με 199 χλμ/ώρα στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου το όριο είναι 50 χλμ.

 

Κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.). Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δεν βάζουν μυαλό! Έτρεχε με 199 χιλιόμετρα στην Λεωφόρο Σχιστού – Το όχημά του δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This