Μηδέν αλκοόλ στο αίμα του Νορβηγού – Στο κενό οι ισχυρισμοί για την δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού

Οι εξελίξεις μετά τον τοξικολογικό έλεγχο διαψεύδουν τον κατηγορούμενο

Must Read

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 44χρονου Νορβηγού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία με μαχαίρι του 32χρονου αστυνομικού Θεοχάρη Καλαθά σε μπαρ στην Θεσσαλονίκη. Ο φερόμενος ως δράστης είχε υποστηρίξει πως δεν θυμόταν τίποτε από το ειδεχθές έγκλημα καθώς ήταν μεθυσμένος. Ωστόσο, δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

«Χάρη με χτύπησε» – Συγκλονίζει η κατάθεση του κουμπάρου του 32χρονου αστυνομικού 

Οι εξελίξεις μετά τον τοξικολογικό έλεγχο διαψεύδουν τον κατηγορούμενο και την εκδοχή που είχε παρουσιάσει κατά την απολογία του. Τότε, είχε υποστηρίξει πως κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα από οινοπνευματώδη ποτά με αποτέλεσμα να θολώσει και να μην ξέρει τι κάνει.

Όπως μετέδωσε το Star, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Νορβηγού είναι μηδενικό, την ώρα μάλιστα που μάρτυρες κατέθεσαν πως είχε πιει μόνον δύο ποτήρια μπύρας.

Ο δικηγόρος του, πάντως, θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής. Εντούτοις, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στην Θεσσαλονίκη δεν εντοπίστηκαν φάρμακα που να συνηγορούν σε κάτι τέτοιο.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου εκτιμά πως η μη ανεύρεση αλκοόλ δεν είναι σημαντική ανανφορικά με την υπόθεση και αναμένεται να επικεντρωθεί στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει -όπως ισχυρίζεται ο 44χρονος Νορβηγός- και επηρεάζουν την κρίση του.

Δείτε το βίντεο

 

«Μετανιώνω για όλα»

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνον τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι το είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση» είχε δηλώσει στην απολογία του ο 44χρονος.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This