Μυστηριώδης θάνατος 80χρονου στην Κοζάνη – Τον αναζητούσαν οι οικείοι του

Βρέθηκε με το κεφάλι κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας

Must Read

Ένα θρίλερ εξελίοσσεται τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Κοζάνης. Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα. Ο 80χρονος έμενε μόνος του και επί αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρει το τοπικό kozanimedia, η οικογένεια του άτυχου άνδρα είχε ανησυχήσει και τον αναζητούσε παντού. Συγγενείς του μετέβησαν στην οικία του και κάλεσαν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα.

Σοκαρισμένοι αντίκρισαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο 80χρονος ήταν επί ώρες νεκρός και βρέθηκε με το κεφάλι κάτω από τα παντζούρια της μπαλκονόπορτας. 

Μυστήριο παραμένει προς ώρας ο τρόπος με τον οποίο έχασε την ζωή του ο ηλικιωμένος στην Κοζάνη καθώς και γιατί βρέθηκε το άψυχο σώμα του σε αυτήν την θέση. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσαν ότι τα παντζούρια στο σπίτι του πέφτουν με ταχύτητα όταν κάποιος επιχειρήσει να τα κλείσει.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης είναι του ατυχήματος και της αυτοχειρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This