Αστυνομικός έκανε το καθήκον του και τώρα τρέχει στα δικαστήρια γιατί τον μηνύει ο δράστης!

Ανήκουστο να μην έχουν οι αστυνομικοί νομική κάλυψη!

Must Read

Το καθήκον του έκανε ένας νεαρός αστυνομικός και τώρα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να «πληρώνει» γι’ αυτό καθώς δέχεται σωρεία καταγγελιών και αναγκάζεται να τρέχει στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το στέλεχος της ΕΛΑΣ, Βαγγέλης Μπαταρλής σε βίντεο που ανήρτησε στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok παρενέβη σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε παραβίαση δικαστικής απόφασης και του βγήκε «ξινό».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι κατηγορούμενος επειδή πολύ απλά προσπάθησα να σώσω μία γυναίκα που ο άντρας της την κακοποιεί σωματικά και βιάζει το ανήλικο παιδί τους, έχει βγει το διαζύγιο και όταν πήγαμε στο σπίτι μας επιτέθηκε, κάναμε τα νόμιμα, συνελήφθη και αυτός ο άνθρωπος μου κάνει τη μία μήνυση μετά την άλλη. 

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται το κράτος να με στέλνει να επιληφθώ σε ένα περιστατικό και να μην έχω κάλυψη, να σου λένε ότι ‘οι αστυνομικοί δεν έχουν κάλυψη’. Είναι σαν να μου λέτε ότι ‘δεν θα πρέπει να πηγαίνω στα σήματα που δέχομαι;’

«1.000 ευρώ παίρνω, δε γίνεται να δίνω τα μισά στα δικαστήρια, αυτός μου έχει πιει το αίμα, τι θα γίνει;».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This