Σπαραγμός στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου – «Γιατί γιε μου» φώναζε η χαροκαμένη μάνα – Ράκος ο Στέλιος Ρόκκος

Must Read

Στην βουβή και πένθιμη Καλλιόπη της Λήμνου είπαν σήμερα το ύστατο χαίρε στον Νίκο Ρόκκο, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του 50χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, έχοντας πάει για ψαροντούφεκο.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε στο χωριό καταγωγής του Νίκου Ρόκκου και στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και τα όσα κατέγραψε είναι συγκινητικά και συγκλονιστικά

Η χαροκαμένη μάνα, η οποία το 2021 είχε αποχαιρετήσει άλλο ένα παιδί της, τον Κώστα Ρόκκο ο οποίος είχε πεθάνει επίσης στα 50 του από ανακοπή καρδιάς, είναι η τραγική φιγούρα στο σκηνικό αυτό που μόνο αρχαία τραγωδία μπορεί να θυμίζει.

Η κυρία Νίτσα έφτασε υποβασταζόμενη στην τελετή και μέσα στην εκκλησία συντετριμμένη φώναζε κλαίγοντας με λυγμούς: «Γιατί γιε μου; Να έφευγα πρώτα εγώ και όχι εσύ!»

Μια μάνα που όταν έμαθε για τον θάνατο του παλικαριού της, «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, πετούσε ό, τι έβρισκε, τραβούσε τα μαλλιά της, ζήταγε να φύγει», όπως περιέγραψε στο Star η καλύτερή της φίλη, η οποία αναρωτήθηκε:

«Πώς θα αντέξει αυτή η γυναίκα; Γιατί τέτοια τραγωδία; Τι έχει κάνει η Νίτσα; Δεν πείραξε ποτέ κανέναν η γυναίκα».

Νίκος Ρόκκος

Μέσα στο πλήθος που συνέρρευσε στην εκκλησία για την εξόδιο ακουλουθία, υπήρχε ακόμα μια τραγική φιγούρα. Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος για μια ακόμη φορά κλήθηκε να κηδέψει έναν αδελφό του.

Ράκος και σε κατάσταση σοκ, ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα προσπάθησαν να μείνουν δυνατοί για χάρη της μητέρας του, αλλά η συντριβή ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους.

Νίκος Ρόκκος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This