Κατάσχεσαν τα κινητά μετά το ρεβεγιόν στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπάθησαν να προμηθευτούν άλλα

Εντοπίστηκε γυναίκα να έχει επιμελώς κρυμμένη στη τσάντα της συσκευή

Must Read

Σάλο είχε προκαλέσει το ρεβεγιόν φυλακισμένων στον Κορυδαλλό την παραμονή των Χριστουγέννων με μπύρες και κινητά. Το γλέντι στήθηκε σε διάδρομο ανάμεσα σε κελιά με τους κρατουμένους να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να τις ποστάρουν στα social media.

Ρεβεγιόν για κρατουμένους στον Κορυδαλλό με μπύρες και κινητά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbomb, στην Γ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου έλαβε χώρα η γιορτή, θα κατέληγε το κινητό τηλέφωνο της παρακάτω φωτογραφίας. Εκεί, η πλειονότητα των έγκλειστων είναι Ρομά και οι Αρχές εξετάζουν εάν ο παραλήπτης του κινητού είναι ένας από την παρέα που έκανε το ρεβεγιόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν κατασχέσει το τηλέφωνό του στο κελί του και αναζητούσε άλλον τρόπο για να συνεχίσει τις επαφές του μέσα από την φυλακή.

 

Το κινητό της φωτό εντόπισαν μέλη της εξωτερικής φρουράς στον Κορυδαλλό. Την 31η Δεκεμβρίου, έπειτα από έλεγχο στο εξωτερικό θυρωρείο, εντοπίστηκε γυναίκα να έχει στην κατοχή της επιμελώς κρυμμένη στη τσάντα της συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This