Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» – Tέσσερις επιβάτες κρύφτηκαν στις τουαλέτες!

Τι ακριβώς συνέβη

Must Read

Συναγερμός στο αεροδρόμιο!

Κάτι παραπάνω από επεισοδιακή εξάλλου ήταν η πτήση ενός αεροπλάνου, που ξεκίνησε από το Κάιρο της Αιγύπτου με τελικό προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης… Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος». Στη συνέχεια τέσσερις από τους επιβάτες προσπάθησαν να κρυφτούν στις τουαλέτες του αεροδρομίου!

Συγκεκριμένα, χθες λίγο μετά τις 15.00, το αεροσκάφος της Egypt Air, προσγειώθηκε εκτάκτως στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς νωρίτερα είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης, ανεπιτυχώς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 111 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα. Κατά την άφιξή του το αεροσκάφος στάθμευσε και μετά από παραίνεση του πιλότου, άπαντες αποβιβάστηκαν συνοδεία αστυνομικών και υπαλλήλων ασφαλείας του αερολιμένα. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, όπου και παρέμειναν μέχρι τις 20.00, οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία της εκ νέου επιβίβασής τους στο αεροσκάφος.

Τέσσερις εκ των επιβατών, όμως, προσπαθώντας να παραμείνουν στην Ελλάδα, κρύφτηκαν στην τουαλέτα στην αίθουσα αναμονής. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τούς επιβίβασαν στο αεροσκάφος. Άλλος ένας επιβάτης ζήτησε ιατρική βοήθεια, η οποία και του παρασχέθηκε και κατόπιν επιβιβάστηκε και εκείνος στην πτήση. Μετά την γενική αναταραχή, το αεροπλάνο αναχώρησε στις 21:05.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This