Κοζάνη: Στις φλόγες Porsche επί της Εγνατίας Οδού – Στο «τσακ» γλίτωσαν οι επιβαίνοντες

Must Read

Στις φλόγες τυλίχθηκε πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche σήμερα το πρωί έξω από την Κοζάνη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, στην Εγνατία Οδό λίγο μετά τις 11:15, με τους δύο επιβαίνοντες να διαπιστώνουν, βγαίνοντας από τούνελ στο δρόμο Κοζάνης – Βέροιας, πως από το όχημά τους αναδύονταν καπνοί. Αμέσως μπήκαν στη ΛΕΑ και το εγκατέλειψαν, προλαβαίνοντας να βγουν σώοι προτού εξαπλωθούν οι φλόγες. Κατόπιν έμειναν αποσβολωμένοι να παρακολουθούν τη φωτιά να «καταπίνει» την πανάκριβη Porsche, μετατρέποντάς την σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες μέσα σε λίγα  μόλις λεπτά…

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άνδρες, οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την κατάσβεση της φωτιάς, τα αίτια της οποίας αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά το τέλος της σχετικής έρευνας.

*πηγή φωτο kozanimedia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This