Διάρρηξη καταγγέλλει ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που παραμένει άφαντη – «Δεν με νοιάζει που με κατηγορούν ως δολοφόνο»

Ψάχνουν τα διαγραμμένα μηνύματα στο κινητό του συντρόφου της εγκύου - Η αδερφή του τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμούς

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά, με το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η 41χρονη που είναι έγκυος τριών μηνών και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών, άλλαξε χρονιά μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι του στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Στο επίκεντρο της έρευνας έχει μπει πλέον ο σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ξυλοδαρμών. Συγκεκριμένα, η αδερφή του είχε καταγγείλει ότι είχε βίαιη συμπεριφορά και την ξυλοκόπησε πέντε φορές.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από τoν Alpha, η αστυνομία δεν του επέτρεψε να ταξιδεύσει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε πάνελ ενημερωτικής εκπομπής.

Ο σύντροφος της 41χρονης σε δηλώσεις του στο STAR υποστήριξε ότι δεν δίνει σημασία σε όποιον τον αποκαλεί δολοφόνο: «Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια… να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά και στραφούμε σε αυτούς. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται» ανέφερε και απείλησε με μηνύσεις: «Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», είπε αφήνοντας αιχμές για άτομα από το περιβάλλον της 41χρονης μητέρας.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με την συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.



Ήδη ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα διεξήχθη στο σπίτι όπου διέμενε με την 41χρονη και εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This