«Δεν σκότωσα εγώ την Τζωρτζίνα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Καταφέρθηκε εναντίον ιατρών και του πρώην συζύγου της

Οι στιγμές με την Τζωρτζίνα, η ανακοπή, οι αιχμές κατά του Ανδρέα Ηλιάδη

Must Read

Εναντίον όλων καταφέρθηκε σήμερα, στην διάρκεια της απολογίας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ τόνισε πως δεν έχει καμία γνώση για την κεταμίνη και το τι είναι.

Ξεκινά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά από 1.5 μήνα – Θα απολογηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Η δίκη της 35χρονης η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ξεκίνησε εκ νέου σήμερα μετά από 1.5 μήνα λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η ίδια εμφανίστηκε οργισμένη ενώ άλλες φορές ήταν φορτισμένη συναισθηματικά.

Τι υποστήριξε

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε για τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του θανάτου της 9χρονης. Στο στόχαστρό της έβαλε του ιατρούς που φρόντισαν την κόρη της όπως τον επικεφαλής της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη και τον διευθυντή του παιδιοκαρδιολογικού τμήματος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, Ιωάννη Παπαγιάννη αλλά και το προσωπικό που βρίσκονταν μέσα στο θάλαμο όταν υπέστη ανακοπή η Τζωρτζίνα. Από τα «βέλη» της δεν ξέφυγε και ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

«Κάθε στιγμή των παιδιών μας, του παιδιού μας, ήταν για εμένα το πιο ιερό πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Επειδή είχε συμβεί αυτό με τα άλλα δύο παιδία, θεωρούσα ότι δεν έπρεπε να χάνεις ένα δευτερόλεπτο μαζί τους. Είχα εκνευριστεί με τον Μάνο, θεωρούσα ότι θα έπρεπε να έρθει έστω για ένα δευτερόλεπτο να πει “χρόνια πολλά, καλή χρονιά”. Από τη στιγμή που έχεις παιδιά για εμένα όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα», είπε.

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά με την τελευταία μαγνητική της Τζωρτζίνας είπε:

«Μετά τη μαγνητική ο Ηλιάδης, βγήκε έξω και μου είπε ότι η Τζωρτζίνα δεν έχει πολλή ζωή. Μου είπε σταματήστε τις λογοθεραπείες, τις φυσικοθεραπείες, το παιδί δεν έχει προσδόκιμο ζωής. Μου είπε πως η Τζωρτζίνα είχε επιδείνωση. Εδώ στην αίθουσα προς τιμή της το είπε μόνο μία γιατρός. Του είπα τι μπορούμε να κάνουμε; Μου είπε τίποτα. Μου είπε πως ο εγκέφαλος της καίει περισσότερες λάμπες».

Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, διευκρίνισε στην απολογία της, ότι ενημέρωσε τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για το επεισόδιο και τόνισε ότι δεν έχει σχέση με την απώλεια της κόρης της.

«Έκλαιγε ο Μάνος στα πόδια της. Την σήκωσα πάνω μου και την ρώτησα γιατί με άφησε μόνη μου; Της έλεγα Τζωρτζίνα μου γιατί και εσύ. Ορκίστηκα εκείνη την ώρα ότι θα βρω τι έπαθε. «Όταν είδα το παιδί… είπα γιατί με άφησες μόνη μου; Γιατί κι εσύ; Τι γινόταν;» είπε με λυγμούς και συμπλήρωσε με κλαίγοντας: «Ορκίστηκα εκείνη την ώρα ότι θα το βρω τι έχει γίνει. Εγω δεν έχω καμία σχέση. Ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα. Είναι πιο τίμιο να παραδεχτείς ένα λάθος παρα να φτιάχνεις ιστορίες. Δεν άκουσα από κανέναν γιατρο ή από νοσηλευτή ένα «ίσως». Όλοι τους κατηγορηματικοί. Ούτε ένα «ίσως». Πολλή υπερβολή. Πόσο άλλο;».

Μιλώντας για τα βίντεο που είχε τραβήξει σε προηγούμενα επεισόδια της Τζωρτζίνας είπε:

«Αυτό το βίντεο μου είχε ζητήσει ο ίδιος ο Ηλιάδης να το τραβήξω. Μου έλεγε θα μου δείχνεις το μόνιτορ και το παιδί. Πως το τράβηξα δεν ξέρω, φαίνονται τα χέρια μου τρέμουν. Ήμουν σε φάση τρέλας, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Ήθελα να μας δώσουν σωστή διάγνωση για να πάμε σπίτι. Δεν ήξερα πότε πρέπει να σταματήσω. Κάποια στιγμή ταράχτηκε και ο γιατρός. Τον ακούω και λέει έχετε καλέσει τη ΜΕΘ και ζήτησε εργαλεία διασωλήνωσης. Εκεί σταμάτησα το βίντεο διότι συνειδητοποίησα ότι είχε γίνει επικίνδυνο. Είπαν ότι θα φύγει θα πάει Αθήνα».

Δείτε βίντεο:

 

Και συνέχισε:

«Ήταν η δεύτερη φορά που το ζούσα,  στην Αθήνα να ανεβαίνουμε τρεις και να κατεβαίνουμε δύο. Ήταν η δεύτερη φορά που δεν είχα κάτι στο χέρι όταν γυρνούσα. Στη Μαλένα μας έλεγαν για χημειοθεραπείες, μετά το μωρό, μετά αυτό με την Τζωρτζίνα, η ανακοπή, επανέρχεται και γυρνάνε όλα τούμπα. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που έχει γίνει. Τους άκουσα εδώ όλους, δεν μπορώ το ψέμα, έχω πρόβλημα με αυτό το πράγμα, όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν. Μπορώ ο, τιδήποτε άλλο παρά να φτιάξεις μια ιστόρια. Για να έρθεις εδώ και να πουν οι δημοσιογράφοι, ο ήρωας. Πλέον είμαι πολύ καχύποπτη.

Αυτό που παρατήρησα ότι ο μόνος που παρευρέθηκε εδώ με συνήγορο και επικοινωνιολόγο απλά για να καταθέσει και έπαιρνε εντολές απέξω και τον είχαν σε μία γωνία, ήταν ο κ. Ηλιάδης. Επίσης, όταν κατέθεταν οι δύο νοσοκόμες της ΜΕΘ τις ακολουθούσε κ. Τζιούβας. Ποιος λόγος να έρθει εδώ, για συμπαράσταση; Ήταν όλοι μία γροθιά και όταν ήρθα εγώ με αστυνομικούς μου έκανε τσιχλόφουσκες και μου έδειχνε ότι φοράω βραχιολάκια και εγώ αντέδρασα και του είπα πρόσεχε μη φοράς εσύ σε λίγο…Κάπου να σταματήσει και το θράσος…» .

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη.

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, για ποιο λόγο; Εάν ήταν κεταμίνη και η κυρία Τσιόλα θα την έβρισκε. Έχω φτάσει στο σημείο να αμφισβητώ τα πάντα. Υπάρχει κεταμίνη; Δεν υπάρχει; Πόση είναι; Είναι μπουκαλάκια; Είναι σκόνη; Όταν ζητήσαμε πως καταγράφονται τα φάρμακα και είπαν πως η κεταμίνη είναι σε άλλο χώρο, αλλά ούτε το ρουκορόνιο έγραψαν πουθενά. Τι να πιστέψεις;» διερωτήθηκε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας : «Ποιος λέει ψέματα; Ο ιατροδικαστής; Ο κ. Ράικος; Που του ζητάμε χαρτιά και έφερε μισά. Είπε πως άρχισε να ψάχνει ροκουρόνιο από κανάλια. Ήθελα να σηκωθώ πάνω και να του πω με ποιο δικαίωμα πήρες εσύ το αίμα του παιδιού. Έχω ακούσει 40 εκδοχές για κεταμίνη

Τον θάνατο της Τζωρτζίνας δεν τον έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, δήλωσε.

«Εγώ δεν έχω πιστέψει ότι η Τζωρτζίνα δεν ζει μέχρι και τώρα. Επειδή η μάνα ήταν με παιδί της, αυτό φάνηκε ύποπτο. Έβγαιναν ψυχολόγοι, ιατροδικαστές, πρώην αστυνομικοί και από την άλλη έβγαινε ο κ. Ηλιάδης και έλεγε φύλακας άγγελος εγώ είμαι, η φωνή της Τζωρτζίνας, από που ως που, η φωνή της Τζωρτζίνας είναι οι γονείς της. Εάν δεν έχει κάτι να φοβηθείς από που έως που θέλεις να δείξεις το προφίλ του καλού, του φιλεύσπλαχνου και να λες εδώ αυτά και απέξω βουρκωμένος να μου πιάνεις το χέρι και να μου λες Ρούλα μου, υπομονή…Δεν μπορώ να καταλάβω».

Προς το τέλος της απολογίας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Πάτρα όταν έγινε γνωστή η υπόθεση ενώ είπε πως δέχτηκε απειλές και επιθέσεις. «Περνάγανε από το σπίτι και πετάγανε πράγματα. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω. Στο Μάνο είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στη δουλειά» τόνισε η κατηγορούμενη.

Αποκάλυψε πως η γνωστή ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα της έστειλε μήνυμα στο οποίο της έγραφε: «Άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρωμίσει ο τόπος!».

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου με την συνέχεια της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This