Το νέο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει αύριο 4,5 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία και έπαθλα των 100.000 ευρώ στα 5άρια

Από τις 10 Δεκεμβρίου 36 τυχεροί έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία

Must Read

Κάθε λόγο να συνεχίσουν να γιορτάζουν έχουν οι 36 τυχεροί παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, οι οποίοι έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Σε λιγότερο από ένα μήνα, το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά 3,6 εκατ. ευρώ στους τυχερούς 5άρηδες, που αναδείχθηκαν στις τελευταίες 13 κληρώσεις.

Σταύρος Αθανασόπουλος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Βουλιαγμένη

Στην αυριανή κλήρωση, το νέο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 4,5 εκατ. ευρώ, ύστερα από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις. Παράλληλα, οι παίκτες διεκδικούν έπαθλα των 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία, όπως και σε κάθε κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Γιάννης Σιώμος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης, στις 22:00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του opaponline.gr να λήγει μισή ώρα νωρίτερα. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Τυχεροί 5άρηδες σε όλη την Ελλάδα

Από όλη την Ελλάδα είναι οι 36 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ που έχουν κερδίσει τα  έπαθλα των 100.000 ευρώ, από τις 10 Δεκεμβρίου που άρχισαν οι  κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού. Τα τυχερά δελτία παίχθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Αττική, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Μεσολόγγι, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Θήβα, Πάτρα, Σπάρτη, Ρόδο, Κιλκίς, Μεγαλόπολη και Κύπρο, ενώ δύο παίκτες συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Γιάννης Καλιακμάνης, υπεύθυνος τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Παράλληλα, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ένας μεγάλος νικητής κέρδισε σχεδόν 2,7 εκατ. ευρώ. στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This