Ο γυναικοκτόνος κατέσφαξε προσχεδιασμένα τη 41χρονη και μετά την έψαχνε στα τηλεοπτικά κανάλια!

Εξακολουθεί να μην ομολογεί ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, ενώ άγνωστο παραμένει το κίνητρο του φόνου. Ο ίδιος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και την αδελφή του!

Must Read

Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από νωρίς το πρωί έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο δράστες, σύντροφός της και ο φίλος του. Η μητριά της άτυχης γυναίκας σε δηλώσεις της είπε ότι «υποπτεύονταν ότι ο δράστης ήταν ο σύντροφός της απ’ όταν έμαθαν το παρελθόν του».

 

 

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την στυγερή δολοφονία της 41χρονης στην Θεσσαλονίκη. Οικονομικά φαίνεται πως είναι τα αίτια της δολοφονίας της εγκύου από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του, ωστόσο οι δύο δράστες για να παραπλανήσουν τις Αρχές τοποθέτησαν άλλο στρώματα στο κρεβάτι, ενώ άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ. Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον λόγο που εκείνη εξαφανίστηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές είχαν την ενημέρωση ότι η 41χρονη επιθυμούσε την εγκυμοσύνη της και θεωρούσαν ότι έπειτα από τόσες μέρες εξαφάνισης θα έδινε κάποιο σημάδι ζωής, αν ήθελε η ίδια να χαθούν τα ίχνη της. Γι΄ αυτό και είχαν καταλήξει στο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στο κάδρο των βασικών υπόπτων από την πρώτη στιγμή είχε «μπει» ο σύντροφός της, αν και μιλούσε στα κανάλια, κάνοντας ακόμη και έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει! Οι αστυνομικοί μάλιστα είχαν κατασχέσει και το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα που είχαν. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στη αριστερή και δεξιά τραχηλική χώρα.  

 

 

Τη σκότωσαν και πέταξαν το στρώμα και τα ρούχα με τα αίματα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα μπήκε στο σπίτι στην οδό Αριστείδου 14 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ενώ ο φίλος του συντρόφου της παραμόνευε. Της επιτέθηκε για να την ακινητοποιήσει και πάνω στη συμπλοκή την τραυμάτισε σοβαρά. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο σύντροφός της που άρχισε να την μαχαιρώνει με αγριότητα μέχρι που τη σκότωσε. Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια του φίλου του συντρόφου της 41χρονης, αυτό που επιδίωκαν ήταν να την ακινητοποιήσουν μέσα στο σπίτι και μετά να πάνε στο πατρικό της όπου είχαν πληροφορίες ότι κρατούσε χρήματα. Αφού τη δολοφόνησαν, προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, καθαρίζοντας το διαμέρισμα της φρίκης. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. Συγκεκριμένα έχουν ταυτοποιηθεί τόσο από τα κινητά τους τηλέφωνα, όσο και από κηλίδες αίματος τις οποίες προσπάθησαν να καθαρίσουν στο σπίτι, όμως είχαν μείνει ίχνη και η αστυνομία τα εντόπισε. Ήταν τόσο κυνικοί αφού την σκότωσαν, δεν δίστασαν να της πάρουν τα 80 ευρώ που είχε πάνω της!  

 

 

Ο φίλος τα «ρίχνει» στον σύντροφο της Γεωργίας 

Οι δύο άνδρες είναι από το πρωί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Γεωργίας, τη διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Ο 39χρονος σύντροφος πέρασε όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανακρινόταν και παρά την πίεση και τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ δεν «σπάει», ενώ εξακολουθεί μέχρι τώρα να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Την ίδια στιγμή, ο 34χρονος φίλος του αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές της Γεωργίας και το σχέδιο που είχε καταστρώσει ο 39χρονος για τη δολοφονία της.

 

 

Η 41χρονη μητέρα ενός 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο της, εντοπίστηκε νεκρή, με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό μέσα σε ένα μπαούλο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Δολοφόνησαν τη Γεωργία και το μωρό της, ο σύντροφος και ο φίλος του για 80 ευρώ! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This