Βόλος: Aυτός είναι ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – «Θα το τακτοποιήσω» είπε στην κόρη του

«Δεν ήξερα τίποτα για τους βιασμούς, μου τηλεφώνησε ο άντρας μου και είπε για το έγκλημα», λέει η σύζυγος του δράστη

Must Read

«Μουδιασμένο» είναι το πανελλήνιο από το τρομακτικό έγκλημα που έχει αναστατώσει τον Βόλο, με ένα 50χρονο να σκοτώνει με καραμπίνα τον 33χρονο αδελφό της γυναίκας του. Το θύμα βίαζε επί 9 χρόνια την ανιψιά του και κόρη του δράστη και η κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί όσα εφιαλτικά ζούσε στον πατέρα της χθες το πρωί.  Εκείνος έστησε ένα ραντεβού θανάτου με τον κουνιάδο του σε επαρχιακό δρόμο και τον αποτελείωσε.

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα τον taxydromos.gr όταν το κορίτσι εξομολογήθηκε στον πατέρα του τους επανειλημμένους βιασμούς εκείνος, σοκαρισμένος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει» και το έκανε.

Δείτε φωτογραφία του δράστη:

(φωτογραφία protothema.gr)

Δείτε το σημείο του φονικού:

(πηγή protothema.gr)

«Δεν ήξερα τίποτα» λέει η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος του 50χρονου δράστη και αδερφή του θύματος.

Την ίδια στιγμή τονίζει πως είχε άγνοια για όλα όσα συνέβαιναν και συγκεκριμένα την κακοποίηση της κόρης της και την διαστροφή του ίδιου του αδερφού της.

Δείτε βίντεο:

 

«Εγώ αυτό το έμαθα πριν από 3-4 ημέρες (σ.σ. του βιασμούς).

Δεν ήξερα τίποτα, αυτός το σκεπάζε. Ούτε μου είπε τίποτα το κορίτσι.

Και το έμαθε ο δικός μου και τον έφαγε. Με πήρε και μου είπε “τον σκότωσα τον αδελφό σου”», λέει στο protothema.gr.

Σε άλλες δηλώσεις της αναφέρει πως ο άντρας της ενώ είχε μιλήσει με την κόρη τους δεν έδειξε τις προθέσεις του.

Δείτε βίντεο:

 

«Ήρθε στο σπίτι κι έφαγε. Δεν που είπε κάτι. Ζήτησε από τον αδερφό μου για να πάει να τον βοηθήσει με το αυτοκίνητο», λέει η γυναίκα.

«Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι τόσο στεναχωρημένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα», κατέληξε μιλώντας στο newsit.gr.

To θύμα:

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος έδωσε «ραντεβού θανάτου» στον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, με μια πρόφαση μία μηχανική βλάβη που είχε στο αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της συζύγου τουΣτη συνέχεια αφού ενημέρωσε τηλεφωνικώς τις αστυνομικές Αρχές για το έγκλημα που διέπραξε, περπάτησε με τα πόδια μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου, ωστόσο στο δρόμο τον σταμάτησε περιπολικό. «Εγώ είμαι αυτός που σας πήρε τηλέφωνο νωρίτερα. Σκότωσα άνθρωπο», είπε στους αστυνομικούς και ψέλλισε «Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου».

Η πλέον 18χρονη κοπέλα εξομολογήθηκε στον πατέρα της ότι ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις ασελγείς πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

 

Ο δράστης της δολοφονίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης. Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης του φονικού θα οδηγηθεί στις 12 σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Βόλου προκειμένου να του απαγγείλει τις κατηγορίες για την αποτρόπαιη πράξη του, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Εκτέλεσε τον βιαστή της κόρης του με μια σφαίρα στο κεφάλι! Τού έστησε ενέδρα θανάτου με πρόφαση… μηχανική βλάβη

Άγρια δολοφονία σοκάρει τον Βόλο: Δολοφόνησε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This