Διπλός συναγερμός για ύποπτα αντικείμενα στο κέντρο της Αθήνας και στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Ψυχικό!

Επί ποδός η Αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές

Must Read

Αναταραχή επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Παλαιό Ψυχικό αυτή τη στιγμή καθώς έχουν εντοπιστεί δύο ύποπτα αντικείμενα!

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, βρέθηκε μία ύποπτη βαλίτσα έξω από ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως 15. Ο δρόμος έχει αποκλειστεί όπως και η οδός Νίκης μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Εκεί, βρίσκονται αστυνομικοί ενώ αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Λίγη ώρα αργότερα, ο συναγερμός έληξε καθώς μετά από την έρευνα διαπιστώθηκε πως μέσα στην βαλίτσα βρίσκονταν ρούχα και τίποτε άλλο.

Δείτε φωτογραφίες:

Στο Ψυχικό, έχει σημάνει συναγερμός στην πρεσβεία της Ρωσίας καθώς βρέθηκε φάκελος με σκόνη στο εσωτερικό του! Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθώς και στελέχη των ΤΕΕΜ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This