Nέα υπόθεση βιασμών και μαστροπείας ανηλίκων – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 31 ετών και δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 55 ετών

Must Read

Μια νέα υπόθεση, που θυμίζει την δυσώδη του Κολωνού με βιασμούς και μαστροπεία, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Την Πέμπτη η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε σε διαφορετικά σημεία στην Αττική, Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό, 3 άτομα για σεξουαλική εκμετάλλευση και εκπόρνευση ανηλίκων.

Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες, 33 και 55 ετών.  Κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με την χρησιμοποίηση ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των 3 συλληφθέντων και 6 ακόμη ατόμων.

H 31χρονη μαστρωπός Πηγή φωτό: Flash

Η δράση τους

  • Η 31χρονη συνελήφθη στον Κολωνό και από αρχές του 2022 εξωθούσε την 15χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, στην πορνεία αποκομίζοντας χρηματικό όφελος
  • Ο 33χρονος (φωτογράφος) συνελήφθη στην Εκάλη και στα μέσα Απριλίου 2023 ανήρτησε φωτογραφίες της 15χρονης και μιας 17χρονης σε σάιτ, μέσω του οποίου έγιναν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας
  • Ο 55χρονος Έλληνας συνελήφθη στον Κορυδαλλό και κατά το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023 συνευρέθη ερωτικά στην οικία του με την 15χρονη και την 17χρονη έναντι χρηματικού ποσού 100 ευρώ στην κάθε μια. Κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία χωριστά.

Κατά έρευνες σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων και ένα αεροβόλο όπλο.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, από όπου εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This