Νέο κύκλωμα βιασμών και μαστροπείας ανηλίκων: Πώς αποκαλύφθηκε – Ο ρόλος των τριών συλληφθέντων

Στην δικογραφία αναφέρονται ακόμα 6 άτομα

Must Read

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ενός νέου κυκλώματος βιασμών και μαστροπείας που θυμίζει αρκετά την φρικιαστική επίθεση του Κολωνού με την αστυνομία να προχωρά ήδη σε τρεις συλλήψεις, μιας 31χρονη αλβανικής καταγωγής και δύο Ελλήνων, 34 και 55 χρονών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η υπόθεση άρχισε να έρχεται στην επιφάνεια όταν η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα, που ήταν μόλις 13 ετών άρχισε να διαπιστώνει πως το παιδί της είχε αρκετά χρήματα ενώ δεν του τα είχε δώσει η ίδια ή άλλοι συγγενείς.

«Κάπως έτσι έφτασαν πληροφορίες στην υποδιεύθυνση ανηλίκων και ξεκίνησαν έρευνες τους τελευταίους μήνες του 2023 και μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν 3 κατηγορούμενους ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 6 ακόμα άτομα που φαίνεται πως είχαν συνευρεθεί με κάποιες από τις κοπέλες που είναι θύματα αυτής της υπόθεσης. Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Και συνέχισε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχει μια γυναίκα που προσέγγισε μια από τις κοπέλες και της πρότεινε να κάνει κάποια ραντεβού με άνδρες. Κάποιες από τις πράξεις με μια από τις κοπέλες που ήταν κάτω των 15 ετών ενώ μια ακόμη ήταν 15 ετών.

Ένας 33χρονος πρότεινε στις κοπέλες για να διακινηθούν να φωτογραφηθούν και προωθούσε πορνογραφικό υλικό που υπήρχε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου και οι αστυνομικοί την βρήκαν και πήραν πλούσιο υλικό ώστε να συνεχιστεί η υπόθεση, ενώ ακόμη ένας συλληφθέντας ότι φαίνεται επανειλημμένα είχε συνευρεθεί με αμοιβή με μια από τις νεαρές.

Έχουν διαπιστωθεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις και ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύτηκαν ανήλικα παιδιά», ανέφερε η κ. Δημογλίδου.

Δείτε βίντεο:

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Η 31χρονη Αλβανίδα που συνελήφθη στον Κολωνό εξώθησε αρχικά μια 15χρονη «φίλη» της στην πορνεία και στην συνέχεια μια 17χρονη.

Η 31χρονη Λ.Κ έβρισκε πλούσιους πελάτες ελάμβανε και μέρος των χρημάτων από την αμοιβή των ερωτικών ραντεβού.

Ο 34χρονος Σ.Ν. φίλος της μαστρωπού από την Εκάλη υποσχέθηκε στην 15χρονη και την 17χρονη φίλη της ότιθα βρει πλούσιους πελάτες για ερωτικά ραντεβού. Έβγαλε φωτογραφίες με τα εσώρουχά τους και τις ανήρτησε ιστότοπο από όπου έγιναν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος συνελήφθη στον Κορυδαλλό φέρεται πελάτης το καλοκαίρι του 2023. Είχε πραγματοποιήσει ερωτικά ραντεβού με τις δύο ανήλικες καταβάλλοντας 100 ευρώ στο καθένα.

O 55χρονος που κατηγορείται

Η νέα υπόθεση θυμίζει την δυσώδη του Κολωνού με βιασμούς και μαστροπεία. Την Πέμπτη η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε σε διαφορετικά σημεία στην Αττική, Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό, 3 άτομα για σεξουαλική εκμετάλλευση και εκπόρνευση ανηλίκων.

Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες, 33 και 55 ετών.  Κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με την χρησιμοποίηση ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των 3 συλληφθέντων και 6 ακόμη ατόμων.

H 31χρονη μαστρωπός Πηγή φωτό: Flash

Η δράση τους

  • Η 31χρονη συνελήφθη στον Κολωνό και από αρχές του 2022 εξωθούσε την 15χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, στην πορνεία αποκομίζοντας χρηματικό όφελος
  • Ο 33χρονος (φωτογράφος) συνελήφθη στην Εκάλη και στα μέσα Απριλίου 2023 ανήρτησε φωτογραφίες της 15χρονης και μιας 17χρονης σε σάιτ, μέσω του οποίου έγιναν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας
  • Ο 55χρονος Έλληνας συνελήφθη στον Κορυδαλλό και κατά το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023 συνευρέθη ερωτικά στην οικία του με την 15χρονη και την 17χρονη έναντι χρηματικού ποσού 100 ευρώ στην κάθε μια. Κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία χωριστά.

Κατά έρευνες σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων και ένα αεροβόλο όπλο.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, από όπου εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Δείτε επίσης:

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων – Η 31χρονη Αλβανίδα και οι πλούσιοι πελάτες

Nέα υπόθεση βιασμών και μαστροπείας ανηλίκων – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This