Δικηγόρος 37χρονης στη Βέροια: «Έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της»

Η βρεφοκτόνος πήρε το δρόμο για τη φυλακή

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή, η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της στη Βέροια, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ακόμη μια υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Πολύς λόγος έχει γίνει για την ψυχική κατάσταση της παιδοκτόνου με τον δικηγόρο της, Δημήτρη Ζυγουλιάνο, να δηλώνει ότι η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση και να αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και στους δύο γάμους της.

«Κατά την τρίωρη απολογία της η κατηγορουμένη δήλωσε ότι πίστευε πως σκότωσε κάτι άλλο και όχι το παιδί της. Πίστευε πως εκείνη τη στιγμή σκοτώνει κάτι άλλο», είπε μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και πρόσθεσε: «Η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση. Είναι μια ταλαιπωρημένη κοπέλα που έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της. Ο ανακριτής διέταξε και δύο άλλους ψυχίατρους να εξετάσουν την κατηγορουμένη».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του βρέφους έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της 37χρονης κατηγορουμένης αλλά και των συγγενών της. Μεταξύ άλλων έχει κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του πως του είχε επιτεθεί και πως το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της είχε χειροτερέψει.

«Υπήρξε κακοποίηση από τον τελευταίο της σύζυγο και γι’ αυτό έφυγε. Ο πρώην σύζυγος διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών», ήταν το σχόλιο του δικηγόρου της κατηγορούμενης.

Το χρονικό της φρίκης

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 9/1 στο Μακροχώρι της Βέροιας όπου ένα αγοράκι μόλις 6 μηνών βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του. 

Η 37χρονη μητέρα που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα χτύπησε το βρέφος μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Τα δύο κοριτσάκια ήταν εκείνα που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το αδερφάκι τους και κάλεσαν τους παππούδες τους. Οι παππούδες του μωρού έσπευσαν στο σπίτι, κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο μεταξύ ο πρώην σύζυγος της 37χρονης βρεφοκτόνου με την οποία έχει αποκτήσει τα δύο κοριτσάκια που έζησαν τη φρίκη δηλώνει μέσω του δικηγόρου του πως τα παιδιά του πρέπει να φύγουν από το σπίτι.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This