«Η μαμά σκότωσε το μωρό» – Σε σοκ τα αδερφάκια του βρέφους που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια της 37χρονης

Μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της σκότωσε το 6 μηνών βρέφος η 37χρονη

Must Read

Δεν την χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε στο Μακροχώρι της Βέροιας όπου ένα αγοράκι μόλις 6 μηνών έσβησε με φρικτό τρόπο στα χέρια της μητέρας του που έκοψε το νήμα της ζωής του, πριν προλάβει καν να γνωρίσει τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη μητέρα που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, σκότωσε το 6 μηνών μωρό της, μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Μάλιστα, τα δύο κοριτσάκια ηλικίας 6 και 7 ετών, ήταν εκείνα που αντίκρυσαν τη φρίκη και κάλεσαν τους παππούδες τους. Όταν οι γονείς της 37χρονης έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το 6 μηνών αγοράκι με τραύματα και χωρίς σφυγμό. Αμέσως μετέφεραν το παιδί στο  νοσοκομείο Βέροιας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να επαναφέρουν το μωρό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.



Το παιδί έφερε σημάδια στο σώμα του, ωστόσο ερευνάται το αν ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα ή σε στραγγαλισμό. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η μητέρα να πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη της 37χρονης παιδοκτόνου και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του βρέφους.

Δείτε επίσης:

Σοκ στη Βέροια: Μητέρα σκότωσε το 6 μηνών μωρό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This