«Συμβόλαιο θανάτου» με ομάδα υποστήριξης: Η άγνωστη σχέση του Ζαμπούνη με τη νεκρή Bella Mafia και ο κύκλος αίματος που δεν έκλεισε

Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ. μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση

Must Read

Με σχεδόν 100 σφαίρες εκτέλεσαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής τον 44χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Νέο Κόσμο, Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος αναγνωρίζεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia, γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν».

Προβληματισμός επικρατεί στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονική ενέδρα στον Ζαμπούνη καθώς πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου της αθηναϊκής νύχτας. Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών έχουν πλέον στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, ενώ η ΕΛΑΣ διερευνά νέα βίντεο που έχει στα χέρια της. Ο Ζαμπούνης και το 2018 είχε γίνει στόχος και πάλι ένοπλης επίθεσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Το θύμα είχε όπλο πάνω του και ένα καλάσνικοφ στο πορτ μπαγκάζ που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

 

 

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου. Το θύμα βρίσκεται στο πρατήριο του και μόλις μπαίνει στο αμάξι του, οι δράστες που τον παρακολουθούσαν, σταματούν πίσω με ένα κλεμμένο τζιπ μάρκας Lexus, βγαίνουν δύο ένοπλοι άντρες με καλάσνικοφ και ο ένας τρέχει στην πλευρά του οδηγού και γαζώνει το θωρακισμένο τζάμι καταφέρνοντας να το διαπεράσει.

 

 

Το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών βρίσκεται τώρα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Λαμβάνεται συνεχώς μεγάλος αριθμός από βιντεοληπτικά υλικά που αναλύονται καρέ-καρέ και θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες να αναλύουν οι αστυνομικοί, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε ομάδα υποστήριξης και πως διέφυγαν από το σημείο που εγκατέλειψαν το κλεμμένο τζιπ το οποίο έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, επί της Λ. Αθηνών στο Δαφνί. Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν και όλες οι ηχηρές εκτελέσεις στον κόσμο της Μαφίας ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα για τις έχθρες, τις συμμαχίες και τις βεντέτες που έχουν ανοίξει. Ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια άλλωστε μία σειρά από δολοφονίες ιχνηλατούν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Αρχές.  

 

 

Στις 29 Οκτωβρίου 2018 είχε πέσει ξανά θύμα μαφιόζικης επίθεσης, στην ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά, όπου τραυματίστηκε σοβαρά αλλά κατάφερε να γλιτώσει καθώς έπαθε εμπλοκή το όπλο των δραστών. Μετά την απόπειρα δολοφονίας, αστυνομικοί εντόπισαν καμένο το όχημα διαφυγής των δραστών, ένα λευκό βανάκι και μέσα σε αυτό ένα επίσης καμένο καλάσνικοφ, στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά.

Η μοιραία σχέση με τη νεκρή «Bella Mafia»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έναν μήνα πριν από την απόπειρα εναντίον του, είχε δολοφονηθεί μία 33χρονη γνωστή με το ψευδώνυμο «Bella Mafia», με την οποία ο 44χρονος διατηρούσε επί σειρά ετών σχέση. Εκτελέστηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά. Φαίνεται να γνώριζε ή να είχε ρόλο σε έναν μεγάλο κύκλο αιματηρών χτυπημάτων στο πόλεμο αλληλοεξόντωσης της Μαφίας.  

 

 

Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ζαμπούνης

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο άνδρας – γεννηθείς το 1980 – θεωρούνταν το αντίπαλο δέος του Στεφανάκου, που έχει επίσης δολοφονηθεί. Ο 44χρονος φερόταν ως ύποπτος για τη δολοφονία του νονού – γνωστού με το προσωνύμιο «Καράφλας», «Νταίζυ» ή «Σαμπρέλα», ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο στα τέλη του Ιουνίου του 2018.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ζαμπούνης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του – Φωτό και βίντεο ντοκουμέντα από το μαφιόζικο χτύπημα στον Νέο Κόσμο 

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες – Καμένο βρέθηκε το όχημα των δραστών 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This