Μπαλάσκας για εκτέλεση Ζαμπούνη: «Κάποιος τον είχε ησυχάσει, ήταν πολύ ακριβό το συμβόλαιο θανάτου»

Τι είπε για τους δράστες - Πώς διαχειρίζεται τα συμβόλαια θανάτου η ΕΛΑΣ

Must Read

Στην εκτέλεση με περισσότερες από 90 σφαίρες του Βαγγέλη Ζαμπούνη χθες τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο από τρεις εκτελεστές αναφέρθηκε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Δείτε βίντεο:




Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο κ. Μπαλάσκας είπε σχετικά με τους δράστες:

«Οι τρεις δράστες είναι πολύ πεπειραμένοι, δεν ξέρουμε αν είναι Έλληνες, μπορεί να είναι ξένοι, αν είναι ξένοι μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου ήταν πολύ ακριβό».

Σχετικά με το γεγονός πως το θύμα δεν είχε προστασία μαζί του και δεν φυλάχθηκε ενώ είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του και το 2018 είπε:

«Ο 44χρονος δεν είχε τους μπράβους του μαζί, ήταν ήρεμος, γι΄αυτό άργησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Ο Ζαμπόν ήταν αρχινονός, είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας άλλες δύο φορές, τώρα φαίνεται πως κάποιος τον είχε ησυχάσει, τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν τρέχει κανένα συμβόλαιο», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.




Σχετικά με τις κινήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τα συμβόλαια θανάτου:

«Υπάρχουν πάνω από 30 πληρωμένα συμβόλαια αποδεδειγμένα τα οποία δεν έχουν εξιχνιαστεί και με αυτό το θέμα η ΕΛ.ΑΣ δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Η διαφθορά ξεκινάει και μέσα από την Αστυνομία, δεν μπορείς να ξέρεις που εδράζονται όλα αυτά», υπογράμμισε. Πλέον υπάρχει η προστασία μαρτύρων, που δεν υπήρχε παλαιότερα που κάποιος μπορεί και με αντίτιμο να δώσει πληροφορίες και να καλυφθεί πλήρως».

Στην εκτέλεση αναφέρθηκε και ο Πάνος Σόμπολος.

«Αυτή είναι η μοίρα αυτών των ανθρώπων, αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξουν. Δεν είδα ποτέ σε έναν από τους νονούς να ασπρίσουν τα μαλλιά τους, το ξέρουν ότι θα έχουν αυτό το τέλος, αλλά τα χρήματα είναι πολλά. Τα στόματα είναι κλειστά, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες. Πρέπει το κράτος να δώσει βαρύτητα και σε αυτόν τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης πρέπει να βάλει μία τάξη τώρα».

Η δολοφονία της Κυριακής ήταν η 16η τα τελευταία 7 χρόνια στον «κύκλο» της Greek Mafia.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα:




Δείτε επίσης:

«Συμβόλαιο θανάτου» με ομάδα υποστήριξης: Η άγνωστη σχέση του Ζαμπούνη με τη νεκρή Bella Mafia και ο κύκλος αίματος που δεν έκλεισε

Ο Ζαμπούνης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του – Φωτό και βίντεο ντοκουμέντα από το μαφιόζικο χτύπημα στον Νέο Κόσμο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This