Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος στον Βόλο που σκότωσε τον 34χρονο του κουνιάδο του, όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο τον κατ’ οίκον περιορισμό και ο ίδιος θα μείνει προσωρινά στο σπίτι της κόρης του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν πρέπει να προφυλακιστεί, έτσι την απόφαση θα πάρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του δράστης έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

«Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει»  

Υπενθυμίζεται ότι στο πλευρό του 50χρονου κατηγορούμενου βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο.

 

 

Ο έτερος δικηγόρος του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός  δήλωσε ότι ο δράστης βρίσκεται «σε τραγική κατάσταση. Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Μάλιστα, για τη φράση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης όταν η 18χρονη κόρη του τού αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε «θα το τακτοποιήσω εγώ», ο κ. Βασιλικός υποστήριξες ότι δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή. «Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου  προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής. Μετά από συνεχείς πιέσεις, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε ο δικηγόρος του 50χρονου και πρόσθεσε: «Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί»

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του και συνεχώς ρωτά μόνο για αυτά. «Μόνο για τα παιδιά του ρωτάει και ανησυχεί για το πώς θα ζήσουν αφού αυτός ήταν ο υποστηρικτής τους. Αυτός τους παρείχε την ασφάλεια στην ζωή τους, αυτός τα στήριζε οικονομικά», δήλωσε ο έτερος συνήγορος του δράστη Μιχάλης Βασιλικός. Η 18χρονη που κατηγόρησε το 33χρονο θύμα ως εκβιαστή και παιδοβιαστή έχει τώρα στο πλευρό της τις δυο αδελφές της, ενώ λαμβάνει υποστήριξη από ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί τα γεγονότα, που σημάδεψαν την παιδική της ηλικία. Οι αδελφές της κοπέλας έχουν ήδη καταθέσει και έχουν επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της αδελφής τους, ενώ σύμφωνα με τον κ. Βασιλικό η έρευνα έχει δείξει πως γνώριζαν και άλλα πρόσωπα τι συνέβαινε. 

Διαβάστε ακόμα:

«Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει» ανέφερε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Δικηγόρος 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του: «Μόνο για τα παιδιά του ρωτάει» – Ψυχολογική υποστήριξη δέχεται η 18χρονη κόρη του 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This