Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη: Της έκαναν γενέθλια στον τάφο της

Το σπαρακτικό «γιατί» της χαροκαμένης μάνας

Must Read

Τα γενέθλιά της θα γιόρταζε την Δευτέρα η Ελένη Τοπαλούδη, που θα γινόταν 27 χρονών, αν δεν την δολοφονούσαν στη Ρόδο τα ανθρωπόμορφα τέρατα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, που πήγαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο με μια τούρτα για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού τους.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της, που δεν θα αγκαλιάσει ποτέ ξανά το παιδί της και σπαράζει με ένα αναπάντητο «γιατί».

«ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ

15/1/97 γεννήθηκες και γέμισε η αγκαλιά μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου πληρότητα και αγαλλιαση.

Ήρθε ξαφνικά μια τραγική ημερομηνία και μου δολοφόνησε τα πάντα. 28/11/2018.

Προσπαθώ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να σταθώ όρθια. Σ’ αυτό με βοηθάει ο πατέρας σου. Αν δεν τον είχα αυτόν τον άνθρωπο τι θακανα εαυτήν την παλιοζωη; Ευτυχώς που με βοηθάει σε ΟΛΑ.ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΟΥ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟ, ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΓΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ; ΝΑ ΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΟΥ ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΜΑΡΜΑΡΑ.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑΡΘΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΗΡΘΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ. Ε ΞΥΠΝΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ…. ΓΙΑΤΙ-ΓΙΑΤΙ-ΓΙΑΤΙ?????????».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This