«Δεν έχει σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας» λέει η μητέρα της 31χρονης – «Εκδίδομαι από τα 15, έχω φάει ξύλο«, δηλώνει 17χρονο θύμα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της ανήλικης - Τι λέει για την Λορέλα και τον 34χρονο φωτογράφο που έχουν προφυλακιστεί

Must Read

Καμία σχέση με το νέο κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Κολωνό δεν έχει η 31χρονη γνωστότερη με το προσωνύμιο «Λορέλα» με καταγωγή από την Αλβανία λέει η μητέρα της.

Δείτε βίντεο:




Μιλώντας στην εκπομπή Live News η μητέρα τονίζει, μιλώντας εκ μέρους και της κόρης της:

«Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (σσ.για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει ”κάγκελο”. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ» υποστηρίζει.

Και συνεχίζει μιλώντας για την γνωριμία της 31χρονης με τα ανήλικα θύματα:

«Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η ”Λορέλα” ήθελε να την ξεμπλέξει, όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».

Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας:




«Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο»

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις του 17χρονου θύματος του κυκλώματος η οποία λέει πως έχει φάει ακόμα και ξύλο από πελάτη και συγκεκριμένα τον 55χρονος ο οποίος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:

«Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο μπροστά στην 15χρονη. Φοβήθηκα μην με σκοτώσει. Με είχε δείρει, με είχε απειλήσει με όπλο και την 15χρονη». Πρόσθεσε πως ο συγκεκριμένος πελάτης της ζητούσε να του βρει μικρότερα κορίτσια (14-15 ετών) «αλλά με την συναίνεσή τους», τόνισε.

Για τον 34χρονο φωτογράφο που έχει οδηγηθεί στην φυλακή είπε πως τον γνώρισε στο Instagram. «Βρεθήκαμε σπίτι του και συνευρεθήκαμε ερωτικά επειδή μου άρεσε, δεν με πλήρωσε. Εκείνος μου πρότεινε να βάλει τις φωτογραφίες μου σε σάιτ γνωριμιών για να βγάλω εγώ λεφτά. Δεν τον εκβίαζα. Του ζήτησα 5.000 για να μην πω στην αστυνομία για εκείνον, δεν μου τα έδωσε».

Για την Λορέλα ανέφερε πως δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται.

«Είναι ψέμα, δεν είμαι σε αυτά τα κορίτσια. Δεν έχει πειράξει κανένα κορίτσι η συγκεκριμένη, με είχε σαν μικρή της αδελφή από τα 15. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε κοιμηθεί μαζί της και με το παιδί της. Της είχα πει ότι συνευρίσκομαι με πελάτες για χρήματα, της είχα πει να μην μιλήσει στους γονείς μου. Με κάλυπτε σαν φίλη μου. Μου είπε έλα πήγαινε να δουλέψεις κάπου φυσιολογικά, άσε αυτά είσαι μικρή και θα καταστραφείς όπως όλες».

Η ανήλικη λέει πως έχει πιεστεί από την αστυνομία να μιλήσει. «Όταν με είχαν πάρει στη ΓΑΔΑ πολύ φοβισμένη, με είχαν πιέσει να πω και είχαν βρει ένα μήνυμα που μου ζήταγε δανεικά 50 ευρώ και το πήρε η αστυνομία ότι με εξέδιδε και έπαιρνε λεφτά».

Η ίδια συγκλονίζει όταν αποκαλύπτει ότι εκδίδεται από τα 15 της!

«Το έκανα πρώτη φορά και μετά συνήθισα. Το έχω κάνει με 5 πελάτες πολλές φορές. Ο 64χρονος δεν μου έχει κάνει τίποτα απολύτως ούτε στη 15χρονη, δεν ήξερε τις ηλικίες μου. Οι πελάτες γνωρίζουν την ηλικία μου, όχι όταν ήμουν 15».

Σχετικά με τα ανήλικα που εκδίδονται η ίδια υποστηρίζει πως θέλουν να το κάνουν. «Θέλω να βρω μια δουλειά, να ξεφύγω. Δεν εκβιάζονται τα κορίτσια, φταίνε και πάνε. Όποιος “πάει” με ηλικία κάτω των 15, να σαπίσει στην φυλακή. Στα 15 ερχόμουν σε επαφή αλλά δεν ήξεραν ότι είμαι τόσο», λέει η 17χρονη.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:




Δείτε επίσης:

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι ροζ αγγελίες και οι συνομιλίες με τους πελάτες – Ο ρόλος του 34χρονου
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This