Σε δίκη ο δάσκαλος που ασελγούσε σε 12χρονα παιδιά προκειμένου να παίξουν PlayStation!

Καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό, ο 41χρονος δικάζεται για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων αγοριών

Must Read

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο ο 12χρονος σήμερα γιος της από τον σάτυρο καθηγητή που του έκανε μαθήματα αγγλικών -ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε σε παιδιά με αντάλλαγμα να τα αφήνει να… παίζουν PlayStation!-, κλήθηκε να ανασύρει από τη μνήμη της η μητέρα του μικρού αγοριού, η οποία κατέθεσε στη δίκη του εκπαιδευτικού στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο!

Σε πρώτο βαθμό ο 41χρονος Ελληνοαμερικανός, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε εις βάρος πέντε ανήλικων αγοριών κάτω των 12 ετών σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων από το 2017 ως 2019, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 χρόνων και σε επιπλέον φυλάκιση εννέα μηνών, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Παρότι είναι σε εξέλιξη η αποχή των δικηγόρων, η δίκη στο Εφετείο άρχισε κανονικά, καθώς ο κατηγορούμενος τελεί υπό κράτηση στις Φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 41χρονος ανάγκασε σε πεολειχία έναν μαθητή του, με την υπόσχεση ότι θα τον άφηνε να παίξει PlayStation, ενώ αποπειράθηκε να θωπεύσει τα μόρια τριών παιδιών, τάζοντάς τους διάφορα ανταλλάγματα! Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε πρώτα η μητέρα ενός 12χρονου σήμερα αγοριού, η οποία κατέθεσε ότι μετακόμισε στην περιοχή από την Αθήνα το 2014, όταν χώρισε από τον τότε σύζυγό της.

Oπως είπε, εμπιστεύτηκε το 5χρονο τότε παιδί της στη μητέρα του κατηγορουμένου προκειμένου να το προσέχει τις ώρες που εκείνη έλειπε από το σπίτι. Μάλιστα, λόγω της εμπιστοσύνης που της είχε, δέχτηκε να κάνει ο γιος της μαθήματα Αγγλικών με τον 41χρονο προκειμένου να γίνει ο καλύτερος στο φροντιστήριο, όπως τής είχε υποσχεθεί ο εκπαιδευτικός. Εκεί συγκεντρώνονταν και άλλα παιδιά της γειτονιάς για τον ίδιο λόγο, χωρίς ποτέ οι γονείς να υποψιαστούν ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι πονηρό!

Οπως κατέθεσε η ίδια μάρτυρας στο δικαστήριο, αργότερα ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι το σπίτι του κατηγορουμένου, ο οποίος φέρεται ότι έβαζε στο στόχαστρό του παιδιά οικογενειών με οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν είχαν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές (tablets κ.ά.), ήταν υπό παρακολούθηση για όπλα και πορνογραφικό υλικό.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σάστισμα, ρώτησε τον γιο της αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του 41χρονου και τότε δοκίμασε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της, αφού ο μικρός τής αποκάλυψε ότι ο καθηγητής του τού κατέβαζε το παντελόνι για να γελάνε στην τάξη, ότι φιλούσε τα παιδιά στα… γεννητικά όργανα, ότι τους έβαζε να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό και πως τον είχε απειλήσει με όπλα ότι θα σκότωνε τη μητέρα του στην περίπτωση που μιλούσε! Παράλληλα, έλεγε στους μαθητές του ότι θα έπρεπε να κάνουν
κάποια πράγματα πρώτα, αν ήθελαν να παίξουν PlayStation!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This