Ηλεία: Επεκτείνονται οι έρευνες για τον 45χρονο οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ξεσπά η αδερφή της νεκρής συντρόφου του

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται για πέμπτη συνεχόμενη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 45χρονου οδηγού ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου στην Ηλεία την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια σφοδρής βροχόπτωσης.

Δείτε βίντεο:

Οι έρευνες οι οποίες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα επικεντρώνονται στον χείμαρρο της Κόβιτσας, στο Πλουτοχώρι Ηλείας,καθώς υπάρχουν αρκετά φερτά υλικά ενώ επεκτείνονται  προς τον Αλφειό ποταμό, τόσο στις όχθες όσο και στις εκβολές του.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι έρευνες γίνονται κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς μέσα στο νερό υπάρχουν τόνοι λάσπης, καλαμιές και φερτά υλικά.

Η δύναμη που συμμετέχει στις έρευνες είναι μεγάλη και συγκεκριμένα, 28 άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και πυροσβέστες από υπηρεσίες της Ηλείας καθώς και 11 οχήματα.

«Θεωρούμε ότι μπορεί ο άνδρας να είναι κάπου θαμμένος. Εστιάζουμε περισσότερο στο πρώτο χιλιόμετρο γιατί και το αυτοκίνητο βρέθηκε σε λιγότερο από 500 μέτρα και η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα» ανέφερε στην «Πελοπόννησο» ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής.

Στο όχημα επέβαινε και η 38χρονη σύντροφος του 45χρονου η οποία βρέθηκε νεκρή.

Ξεσπά η αδερφή της 38χρονης

Μιλώντας στο pelop.gr, η αδερφή της 38χρονης Γεωργίας ανέφερε πως έμαθε από το διαδίκτυο ότι ένα ζευγάρι αγνοούνταν στην περιοχή.

«Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί» λέει.

Και συνέχισε:

«Είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε;».

«Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει» κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης:

Άκαρπες οι έρευνες στην Ηλεία: Σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 50χρονου Νίκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This