Τα μυστικά του βάλτου: Η οικογένεια του Μπάμπη «χτενίζει» το Μεσολόγγι – Νέες μαρτυρίες για τον κρεοπώλη

Συγγενείς και φίλοι του 31χρονου τον αναζητούν μόνοι τους σπιθαμή προς σπιθαμή

Must Read

Δραματικές στιγμές στην περιοχή του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι και παράταση στο μαρτύριο της εξαφάνισης για την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου. Δεδομένου ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου έχουν σταματήσει από την Αστυνομία. όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο, συγγενείς και φίλοι τον αναζητούν μόνοι τους σπιθαμή προς σπιθαμή στον βάλτο. Ζήτησαν, μάλιστα, να έρθουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, τα αποκαλούμενα «πτωματόσκυλα».

 

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος κρατείται και πήρε παράταση για να απολογηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τι λέει συγκρατούμενός του στο κρατητήριο:

Τι αναφέρει πελάτης που τον επισκέφθηκε στο κρεοπωλείο την Παρσκευή το πρωί, την επομένη της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

 

Τι λέει ο άνθρωπος που μίλησε για τελευταία φορά με τον 31χρονο αγνοούμενο προτού επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες για την αστυνομική έρευνα

 

Μια αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα το STAR για το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Η παρέα των τεσάρων ατόμων, που έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην Ασφάλεια, πριν από περίπου ένα μήνα είχαν συμμετάσχει σε τηλεπαιχνίδι ως ομάδα.

 

 

Μεσολόγγι: «Μπορεί να έχει τεμαχιστεί…» – Το εφιαλτικό σενάριο για τον Μπάμπη Κούτσικο

Ένα φρικιαστικό σενάριο έβαλε στο τραπέζι ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων σχετικά με την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Δείτε βίντεο:




Ο 50χρονος κρεοπώλης που ήταν βασικός ύποπτος συνελήφθη χθες από την Αστυνομία και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.  Ωστόσο, δεν έχει «σπάσει» και δεν έχει ομολογήσει αν σκότωσε τον 31χρονο και πού βρίσκεται η σορός του. Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες αρχές και η οικογένεια του αγνοούμενου συνεχίζουν για 15η μέρα τις έρευνες, οι οποίες γίνονται σε «δύσκολα» σημεία όπως βάλτους αλλά και σε χωράφια.

Ο κ. Λέων, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε πως υπάρχει το ενδεχόμενο το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί!

Σχολιάζοντας το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί η σορός είπε:

«Υπάρχει μία δυσκολία στο να βρούμε τον τρόπο που έγινε ένα έγκλημα. Εάν όμως έχουμε μία σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως ηλεκτρονικά στίγματα, δένει μία υπόθεση, προφανώς μπορεί να αποδοθεί κατηγορία. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις. Υπάρχει η πιθανότητα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του:




«Πέντε λεπτά…»

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του Μπάμπη περνά ώρες αγωνίας ζητώντας να μάθει πού είναι ο άνθρωπός τους.

Η αδερφή του έκανε έκκληση μέσα από ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook σε όσα άτομα γνωρίζουν να μιλήσουν.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη ,πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας».

Δείτε βίντεο:




Σχετικά με τον 50χρονο κρεοπώλη η Χριστίνα Κούτσικου ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Katerina πως δεν πιστεύουν πως θα μιλήσει αλλά αν η οικογένεια είχε πέντε λεπτά μαζί του θα τον έκαναν να ομολογήσει.

Δείτε βίντεο:




«Από ό,τι γνωρίζω, ο κατηγορούμενος δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση. Εφόσον δεν “έσπασε” εκείνο το βράδυ, νομίζω ότι δεν θα το κάνει ποτέ. Ο αδελφός μου πέρασε ένα βασανιστήριο. Αν μας έδιναν εμάς πέντε λεπτά (σ.σ. η αστυνομία), θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης. Η περιοχή είναι τεράστια, όλοι έχουν πει ότι έχει ψαχτεί παντού. Έχουμε σκοπό να ψάξουμε το κάθε μέτρο, μπορεί να μας πάρει δύο – τρεις εβδομάδες», είπε, κλαίγοντας η κ. Κούτσικου.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Δ. Γαλεντέρης για Μπάμπη: «Αν βρεθεί η σορός μπορεί να διακριβωθεί ο μηχανισμός θανάτου»

Υπόθεση 31χρονου Μπάμπη: «Η περιοχή είναι μέσα στους βάλτους, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This