Πέντε βαρκάρηδες-διακινητές μεταναστών συνέλαβε το Λιμενικό σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο

Must Read

Πέντε χειριστές λέμβων, που μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς, συνέλαβαν οι άνδρες του Λιμενικού το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου εντόπισαν σήμερα σαράντα πέντε αλλοδαπούς στην περιοχή ν. Παναγιάς Οινουσσών, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί στην ακτή, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 22χρονος χειριστής της λέμβου.

Επίσης, στη Χίο, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής εντόπισαν και χθες το μεσημέρι τριάντα τέσσερις αλλοδαπούς, στην περιοχή ”ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ” Καρφά, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 46χρονος χειριστής της λέμβου.

Δείτε επίσης: Μισό εκατομμύριο ευρώ στην Σουηδία για ερωτική εκπαίδευση μεταναστών

Παράλληλα, τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πλωμαρίου εντόπισαν σαράντα οκτώ (48) αλλοδαπούς στην περιοχή ”ΛΙΓΟΝΑΡΙ” Λέσβου, οι οποίοι είχαν, επίσης, αποβιβαστεί στο νησί, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 18χρονος χειριστής της λέμβου.

Άλλους τριάντα έναν αλλοδαπούς εντόπισαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης στην περιοχή ”ΤΣΑΜΑΚΙΑ” χθες το μεσημέρι. Ο 24χρονος χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε συνελήφθη.

Τέλος, στη Σάμο εντοπίστηκαν ακόμα 60 αλλοδαποί τις πρωινές ώρες χθες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρλοβασίου. Οι παράνομοι μετανάστες είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 19χρονος χειριστής της λέμβου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This