Διαδηλώσεις κατά του ν/σ για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Must Read

Στους δρόμους έβγαλε σήμερα Κυριακή τους πολίτες το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εκατοντάδες διαδηλωτές να συγκεντρώνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με κάθε τρόπο.

Στην πρωτεύουσα το κάλεσμα διαμαρτυρίας ήταν για τις 18.00, με τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, να εμφανίζονται κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», σταυρούς και χριστιανικές εικόνες.

Όπως αναμενόταν, λόγω της πορείας διαμαρτυρίας τους, υπήρξαν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Σύνταγμα, με τα προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων να είναι εμφανή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έβγαλε στους δρόμους και τους Θεσσαλονικείς, με τους διαμαρτυρόμενους να συγκεντρώνονται το πρωί στην πλατεία Λευκού Πύργου, κρατώντας ελληνικές σημαίες, καθώς επίσης πανό και πλακάτ με μηνύματα κατά της νομικής κατοχύρωσης της τεκνοθεσίας και του γάμου για τους ομοφυλόφιλους. «Λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα», ανέφερε ένα από τα πανό.

πηγή φωτο: karditsa.gr

«Ήρθαμε εδώ για να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε “όχι” στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν», είπε στην κάμερα του τοπικού Μέσου karfitsa.gr ο θεολόγος Αναστάσιος Θεοδωρίδης, διοργανωτής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

«Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνετίσουμε τους ανθρώπους λέγοντας ότι λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο Θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This