Ξανά στο εδώλιο η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά της παιδιά, Μαλένα και Ίριδα

Ενώπιον του ΜΟΔ η κατηγορούμενη μητέρα

Must Read

Για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας, θα βρεθεί ξανά σήμερα, Δευτέρα 22/1, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στη νέα δίκη που έχει να αντιμετωπίσει, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και ενώ η δίκη της κατηγορούμενης μητέρας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ακούσει την εισαγγελική κρίση για την υπόθεση της απώλειας της πρωτότοκης κόρης της, σήμερα η ίδια θα βρεθεί ενώπιον του ΜΟΔ για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και είχε διακοπεί για τον Δεκέμβριο, ενώ στη συνεχεία ορίστηκε να ξεκινήσει ξανά σήμερα. Στο δικαστήριο έχουν κληρωθεί οι ένορκοι και έχει αναγνωστεί το κατηγορητήριο. Η 35χρονη για τη συγκεκριμένη η δίκη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατηγορία που αφορά την απώλεια της ζωής της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας το 2019, το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε, καθώς και της μόλις έξι μηνών Ίριδας το 2021, ενώ το μωράκι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, όσο η Πισπιρίγκου ήταν ήδη κατηγορούμενη για την Τζωρτζίνα, αναφέρεται πως τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο με υπαίτια την μητέρα τους. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται σε αυτή την υπόθεση ότι στις 13 Απριλίου 2019 μέσα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» έφραξε την αναπνοή της Μαλένας, η οποία νοσηλευόταν μετά από επιτυχημένη θεραπεία λεμφαδενίτιδας. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 21 Μαρτίου 2021 φέρεται να δολοφόνησε και πάλι μέσω ασφυξίας, την έξι μηνών Ίριδα, ενώ το βρέφος κοιμόταν. Αρχικά ο θάνατος της Μαλένας, που είχε προκαλέσει τεράστια έκπληξη στους γιατρούς του Νοσοκομείου, είχε αποδοθεί από ιατροδικαστή σε ηπατική ανεπάρκεια. Για την Ίριδα η αρχική εκτίμηση ήταν πως το μωρό πέθανε από αγενεσία – υποπλασία φλεβόκομβου. Απολογούμενη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε, όπως και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, ότι είναι αθώα και ότι δεν θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Θέλω να μάθω την αλήθεια για την Τζωρτζίνα» είπε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This