Θεσσαλονίκη: Πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό – «Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στη σφαγή της Γάζας»

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, την οποία πραγματοποιούν μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη στη Θεσσαλονίκη (ΕΔΥΕΘ).

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με ορισμένους εξ αυτών να κρατούν σημαίες της Παλαιστίνης και πανό που αναγράφουν συνθήματα όπως «Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στη σφαγή της Γάζας», καταδικάζοντας την πρόθεση του πρωθυπουργού να στείλει στην Ερυθρά Θάλασσα τη φρεγάτα «Ύδρα». «Η κτηνωδία με χιλιάδες νεκρούς σε Γάζα και Δυτική Όχθη δεν φαίνεται να τελειώνει, αλλά να ξεσπάει ακόμη περισσότερο στην Ερυθρά Θάλασσα, με κίνδυνο να εμπλέξουν περισσότερες χώρες σε αυτή τη “φωτιά”. Ένα “πύρινο κουβάρι” κυλάει στη γειτονιά μας και κατακαίει λαούς και χώρες. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι», δήλωσε σχετικά στο grtimes.gr ο πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ, Νίκος Ζώκας.

Η πορεία με αφετηρία και κατάληξη το άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα κινηθεί στις οδούς Εγνατίας, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Αριστοτέλους, με την εν λόγω κινητοποίηση να έχει οδηγήσει την Τροχαία σε εκτροπή των οχημάτων και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία.

Σημειώνεται πως στην εν λόγω κινητοποίηση συμμετέχουν επίσης μέλη της παλαιστινιακής παροικίας Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλη εργατικών σωματείων της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This