Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Γιαγιά 113 ετών χειρουργήθηκε στο ισχίο με επιτυχία!

Οι εξετάσεις της ήταν εξαιρετικές και η υπεραιωνόβια γυναίκα έλαβε εξιτήριο σύντομα

Must Read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο των Χανίων, όταν άκουσαν πως θα πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση σε μία γυναίκα, ηλικίας 118 ετών! Κι όμως, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η υπεραιωνόβια γυναίκα έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της, βάζοντας τα…«γυαλιά» σε πολλούς.

Η γιαγιά, που κατάγεται από χωριό του Αποκόρωνα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο για αποκατάσταση του ισχίου της. Όλα πήγαν κατ’ευχήν και αμέσως μετά, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας επιβεβαιώσε πως η υπεραιωνόβια γυναίκα είχε καταφέρει να ανταπεξέλθει πλήρως στην διαδικασία.

«Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 του μήνα πήρε εξιτήριο», είπε ο κ. Μπέας.

Η υπεραιωνόβια ασθενής, είχε καθ΄όλη την διάρκεια της επέμβασης στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους και πλέον ανακτά τις δυνάμεις της στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This