Ανατριχιαστικά τα λόγια της 39χρονης που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα: «Τον μαχαίρωνα από αντίδραση!»

Τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ με τον σύζυγό της;

Must Read

Σοκάρει η περιγραφή της 39χρονης γυναίκας η οποία προφυλακίστηκε για την δολοφονία του 43χρονου Σάκη Νικολάου το πρωινό του περασμένου Σαββάτου στη Χαλκίδα

Δείτε βίντεο:




Τι είπε στην ανακρίτρια

Σύμφωνα με το eviaonline.gr, η κατηγορούμενη ανέφερε όσα έγιναν από την δική της οπτική γωνία.

Ξεκινώντας από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 19 Ιανουαρίου, είπε πως «είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον 43χρονο, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο 43χρονος».

Σχετικά με το ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου είπε:

«Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του.

Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου».

Και συνέχισε:

«Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε ”πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω.

Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Χαλκίδα: Η 39χρονη φόνισσα ισχυρίζεται ότι ο 43χρονος την εκμεταλλεύτηκε μεθυσμένη – «Ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου…»

Έγκλημα Χαλκίδας: «Η 39χρονη θεωρεί υπεύθυνο το Σάκη για την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This