Έγκλημα Χαλκίδας: «Η 39χρονη θεωρεί υπεύθυνο το Σάκη για την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη»

Όσα εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Must Read

«Παγωμένη» εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία ενός 43χρονου ξυλουργού, από μία 39χρονη γυναίκα.

Η δράστιδα πέρασε χθες το πρωί, λίγο μετά τις 10:00, το κατώφλι του ανακριτή και μετά την μαραθώνια απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχε με το θύμα πριν από μερικά χρόνια, ενώ τόνισε πως δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την υπόθεση. «Σήμερα θα πάρω την κατάθεση. Όσα γνωρίζουμε τα ξέρουμε από όσα είπαν οι συνήγοροι. Η υποστήριξη της κατηγορίας, οι συγγενείς δηλαδή, δικαιούνται να πάρουν αντίγραφα μετά την απολογία. Από σήμερα ξεκινάμε να παίρνουμε μέρος της δικογραφίας», εξήγησε και συμπλήρωσε πως από την τοποθέτηση των συνηγόρων διαφάνηκε το κίνητρο καθώς όπως είπαν οι συνήγοροι την τελευταία τριετία ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις προς το πρόσωπο του θύματος.

«Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εξέφρασε την εκτίμηση πως η δράστιδα θεώρησε υπεύθυνο το θύμα για την ενδοοικογενειακή βία. «Γιατί ο Σάκης είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και του το είχε πει. Το θύμα δεν είχε ποτέ σχέση με την 39χρονη. Ούτε πριν τον γάμο είχαν σχέση. Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη. Λέει πως πήγε με τη σύζυγο του καλύτερού του φίλου», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Ζητήθηκαν ψυχιατρικές εξετάσεις. Είχε παρακολουθήσει το θύμα. Κατέβηκε στη Χαλκίδα, πάρκαρε κοντά, κρύφτηκε δίπλα από το αυτοκίνητό του και περίμενε τέσσερις ώρες εκεί. Πήγε και είχε μαζί της δύο χασαπομάχαιρα. Μία εβδομάδα πριν πήγε σε συγκεκριμένο μαγαζί της πόλης, και αγόρασε τα δύο μαχαίρια».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, επεσήμανε πως η 39χρονη στην προανάκριση δεν ήθελε να δώσει την αιτία. «Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και προφυλακίστηκε. Από την στιγμή που δεν κατέθεσε σε εμάς, δεν μπορούμε να ξέρουμε το κίνητρο», είπε η κ. Δημογλίδου, ενώ τέλος υπογράμμισε πως οι εγκληματολόγοι λένε ότι η δολοφονία με μαχαίρι είναι από τα πιο άγρια εγκλήματα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This