Συγκλονίζει η χήρα του 43χρονου περιγράφοντας την στιγμή της δολοφονίας του

«Θα κάνω τα πάντα να δικαιωθεί», τόνισε - Γνώριζε για τις ενοχλήσεις της 39χρονης

Must Read

Τις στιγμές που έζησε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου οι οποίες θα την στοιχειώνουν για μια ζωή και θα την κάνουν να θρηνεί για την ευτυχία που έχασε μέσα από τα χέρια της περιέγραψε η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού από την Χαλκίδα, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από την φονική επίθεση με μαχαίρι της 39χρονης.

Η κατηγορουμένη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της νωρίτερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Το μοιραίο πρωινό

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive η σύζυγος του 43χρονου είπε:

«Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι να φεύγει. Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (την πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση.

Δείτε το βίντεο:




Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω! Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου».

Όπως είπε η χήρα του θύματος έμαθε για την 39χρονη όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα:

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

Αναφορικά με τις καταγγελίες περί βιασμού της 39χρονης η ίδια τόνισε πως όσα ακούγονται είναι σα να «τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά»!

Δείτε βίντεο:




Μιλώντας για τον σύζυγό της η γυναίκα τον περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί.

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί».

Η ίδια ανέφερε πως γνώριζε για τις ενοχλήσεις της 39χρονης και αποκάλυψε γιατί δεν κινήθηκαν νομικά.

«Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα… Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σα να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει: Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς. Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα. Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν οτιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε».

Προφυλακίστηκε η 39χρονη

Μετανιωμένη για την πράξη της εμφανίστηκε στην απολογία της η 39χρονη η οποία το πρωί του περασμένου Σαββάτου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο ξυλουργό στην Χαλκίδα, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Στη συνέχεια, περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της 20ης Ιανουαρίου.




Οι συνήγοροί της έσπευσαν να καταρρίψουν όσα είχαν ακουστεί για απειλητικά μηνύματα που έστελνε η 39χρονη στο θύμα. Όπως τόνισαν, στα δύο κινητά, της γυναίκας και του 43χρονου που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο.

Πάντως, όπως φαίνεται, δεν έπεισε και κρίθηκε προφυλακιστέα.




Τι είπαν οι δικηγόροι της

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο συνήγοροι της 39χρονης τόνισαν πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

«Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα. Δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών», αναφέρουν.

Παράλληλα, τόνισαν πως ο σύζυγός της 39χρονης είναι στο πλευρό της και την υποστηρίζει.

Δείτε βίντεο:

Αυστηρός εμφανίστηκε ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος.

«Επιτρέψτε μου να κάνω μία πρόβλεψη: δεν θα γλιτώσει τα ισόβια, όταν έρθει η ώρα της», είπε.

Ο ίδιος είπε πως περιμένει να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας.

Τέλος ανέφερε σχετικά με όσα ακούστηκαν ότι η 39χρονη παρακολουθείται από ψυχιάτρους:

«Για να μην διαταχθεί ο εγκλεισμός της σε κάποιο ίδρυμα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα ήταν σοβαρή η πάθησή της. Από εκεί και πέρα, εφόσον ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, εμείς θα διορίσουμε τεχνικό σύμβουλο, που θα είναι παρών και θα ελεγχθούν όλοι οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης».

Δείτε βίντεο:

Άκρα μυστικότητα

Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας προκειμένου να αποφευχθούν οι έντονες αντιδράσεις μεταφέρθηκε στον ανακριτή νωρίτερα σήμερα το πρωί η 39χρονη η οποία φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον 43χρονο ξυλουργό το πρωί του περασμένου Σαββάτου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η γυναίκα έφτασε στις 10 το πρωί στα δικαστήρια αλλά δεν μπήκε στο κτίριο από την μπροστινή αλλά από την πίσω πόρτα. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και έκρυβε το πρόσωπό της με μια μάσκα και την κουκούλα του μπουφάν της.

Δείτε βίντεο με την μεταφορά της:




Λίγο πριν την απολογία της υπήρξε μια ανατροπή στην υπόθεση σχετικά με την υπεράσπιση της 39χρονης. Όπως έγινε γνωστό,  μαζί με τον Θεμιστοκλή Κωνστιλίδη στο πλευρό της θα είναι και ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου.

Δείτε βίντεο:




Έφυγε από το σπίτι της

Στο μεταξύ στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από την στιγμή που η 39χρονη φεύγει από το χωριό Λουκίσια όπου έμενε για να πάει στην Χαλκίδα προκειμένου να σκοτώσει τον 43χρονο.

Δείτε βίντεο:




«Την κακοποιούσε ο σύζυγός της»

Η κατηγορουμένη δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο αναφορικά με το κίνητρο του εγκλήματος, με τα ερωτηματικά γύρω από το τι όπλισε το χέρι της ολοένα και να πληθαίνουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την 39χρονη παρακολουθούσε ψυχίατρος τα τελευταία δύο χρονιά, και εντατικά τους τελευταίες τρεις μήνες. Ωστόσο, θολό παραμένει ακόμα το τοπίο γύρω από το κίνητρο του άγριου εγκλήματος. «Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγος του 43χρονου. Την ίδια στιγμή, την εκδοχή του για τον πιθανό λόγο που οδήγησε την 39χρονη στη δολοφονία του άτυχου 43χρονου ξυλουργού παρουσίασε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης. «Η κακοποίηση από τον σύζυγο “όπλισε” το χέρι της 39χρονης» επισήμανε με νόημα, ενώ  ξεκαθάρισε ότι μεταξύ του θύματος και της δράστιδος δεν υπήρχε κανένας δεσμός. «Τίποτα δεν τη βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία, που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται, για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη», σημείωσε ο κ. Τάρτης. 

Διαψεύδει την κακοποίηση

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θεμιστοκλής Kωνστιλίδης ανέφερε ότι κατηγορούμενη λατρεύει τον σύζυγό της, όπως έχει πει η δράστιδα στον ίδιο. «Άλλα σημάδια έχουν δείξει ως ζευγάρι σε εμένα. Στην απολογία της — που ακόμα τη συντάσσουμε — δεν έχει αναφέρει ούτε μία φορά ότι την κακοποιούσε συστηματικά ή ότι της είχε σπάσει το κινητό. Αυτά που ανέφεραν οι γονείς της, η κοπέλα τα διαψεύδει…» δήλωσε ο δικηγόρος. Ερωτώμενος εάν θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση για την εντολέα του, ο κ. Κωνστιλίδης είπε: «Την παρακολουθούσε ψυχίατρος τα τελευταία 2 χρόνια, τους 3 τελευταίους μήνες εντατικά…».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This