Χαλκίδα: Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου Σάκη αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σούρας

«Αν τα πράγματα είναι όπως πιστεύω ότι είναι, θα φανεί μια αλήθεια τελείως διαφορετική...»

Must Read

Στη διάθεση της οικογένειας του αδικοχαμένου 43χρονου Σάκη Νικολάου τέθηκε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε, αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου.

«Επειδή η θαμμένη αλήθεια δεν δικαιώνει μια αδικοχαμένη ψυχή… Αναλαμβάνω τεχνικός σύμβουλος στην υπόθεση της Χαλκίδας, φυσικά από τη μεριά της οικογένειας του άτυχου Σάκη!», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Σούρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σε δηλώσεις του για τον ξυλουργό που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Χαλκίδα από μια 39χρονη γνωστή του, ο γνωστός ψυχίατρος είπε στο στο newsit.gr πως «ήρθε ο αδερφός του θύματος μαζί με τον κουνιάδο του και σε ανοιχτή ακρόαση με τον δικηγόρο, τον κ. Τάρτη, μιλήσαμε και την Δευτέρα και επίσημα στον ανακριτή αναλαμβάνω τη θέση του τεχνικού συμβούλου».

«Ανέλαβα, γιατί μου είπαν πάρα πολλά πράγματα οι συγγενείς και επίσης θέλω να δω στην πραγματικότητα τι όπλισε αυτό το χέρι και έγινε αυτό που έγινε», εξηγεί και προσθέτει πως «ακούγονται πολλά. Άλλοι λένε για αρρώστιες, άλλοι για διαταραχή προσωπικότητας. Είναι μόνη της; Κάποιος την βοήθησε; Κάποιος την “πυροδότησε”;».

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Δημήτρης Σούρας εξηγεί λέξη προς λέξη τι εννοεί με τη φράση «η θαμμένη αλήθεια δεν δικαιώνει την αδικοχαμένη ψυχή» που χρησιμοποίησε: «Πρέπει να φανεί όλη η αλήθεια. Αν τα πράγματα είναι όπως πιστεύω ότι είναι, θα φανεί μια αλήθεια τελείως διαφορετική και μια αλήθεια που θα μας βάλει να σκεφτούμε. Μια πραγματική αλήθεια, δεν θα είναι μόνο λόγια».

Την ερχόμενη Δευτέρα θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντήσει από κοντά την δράστιδα. «Εγώ θα πάω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ως πραγματογνώμων ψυχίατρος να δω από κοντά την 39χρονη και θα μιλήσουμε αναλυτικά. Έχω μπούσουλα, πάνω στον οποίο βασίζομαι γιατί έχω μάθει πάρα πολλές λεπτομέρειες από τις οικογένειες που γνωρίζονται χρόνια», αναφέρει σχετικά και προσθέτει ότι «δεν είναι κάτι στα καλά του καθουμένου. Γνωρίζονται παιδιόθεν, έμεναν στο ίδιο χωριό. Έχω μιλήσει και με άλλους ανθρώπους του χωριού και έχω συλλέξει ήδη πολλά στοιχεία και πάω προετοιμασμένος να πάρω το ιστορικό της υπόθεσης από την κατηγορούμενη, να δούμε που θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία».

«Θα βγει μια άλλη αλήθεια, πολύ πιο σημαντική», καταλήγει ο Δημήτρης Σούρας.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This