Πειραιάς: Νεκρός 18χρονος μετά από βραδινή έξοδο – Φέρεται να ήπιε μέχρι λιποθυμίας

Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε ο άτυχος νέος

Must Read

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρέλαβε έναν 18χρονο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε ξημερώματα Κυριακής σε κλαμπ στον Πειραιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάστασή του οφειλόταν στην αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ.

Το ασθενοφόρο, που, κατόπιν κλήσης που έλαβε το ΕΚΑΒ στις 04:40, μετέβη στο σημείο, διακόμισε τον νεαρό στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ενημέρωσαν τις Αρχές πως ο νεαρός κατέληξε. Ειδικότερα, στο Τζάνειο τού έγινε ΚΑΡΠΑ, ωστόσο, ο 18χρονος δεν κατάφερε, δυστυχώς, να κρατηθεί στη ζωή και στις 06.20 άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία -νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Στο κλαμπ επί της οδού Χαϊδαρίου στα Καμίνια βρέθηκαν και άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιτόπια έρευνα για προληπτικούς λόγους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες σε δύο άνδρες, οι οποίοι όχι μόνο οπλοφορούσαν, αλλά και επιχείρησαν να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δύο ανδρών έχει ως ακολούθως:

«Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

*κεντρική φωτο: αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This